Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Wandmeubel op maat

Elk huis heeft een andere indeling en elk huishouden heeft een andere woonstijl. Een standaard kast of meubel voldoet niet altijd aan ieder zijn wensen. Een wandmeubel op maat is dan ideaal. Wanneer u kiest voor een wandmeubel op maat, dan wordt het meubel perfect afgestemd op het huidige interieur, bijvoorbeeld door het wandmeubel weg te werken in een ruimte of hoek. Ook heeft u de keuze uit meerdere soorten wandmeubelen en verschillende materialen. Er is altijd wel een wandmeubel die afgestemd is op uw interieur. In samenspraak met u, bouwen wij de perfecte wandmeubel op maat in uw woning.

Wandmeubel op maat laten maken

Geen huis is hetzelfde en daarom voldoet een standaard kast vaak niet in de woonkamer, slaapkamer, keuken of berging. Een wandkast wordt op maat gemaakt in uw woning en past daardoor precies in uw woning. Zo wordt er ook optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte, wat weer resulteert in meer opbergruimte. In meer dan 20 jaar tijd hebben wij al vele wandmeubelen op maat mogen maken. Geen uitdaging is ons te gek. Wilt u ook een maatwerk wandmeubel? Neem dan nu contact op.

Wat kost een wandkast op maat?

De prijzen van wandmeubelen en kasten lopen ver uiteen. Het is mogelijk om een standaard kast uit te zoeken. Echter, is het nadeel dat u gebonden bent aan standaard maten, waardoor het soms lastig is om een geschikt meubel te vinden. Het meubel moet immers wel in het interieur passen. Wanneer u kiest voor een wandmeubel op maat, dan sluit het meubel perfect aan bij uw interieurstijl. Daarnaast hoeft maatwerk niet duur te zijn. Wij bewijzen dat! Neem contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken en wij presenteren u een passende offerte.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 34 beoordelingen

  +10

  Werkwijze wandkast op maat door Rob Sleegers

  Rob Sleegers ontwerpt en bouwt interieurs voor particulieren en bedrijven, zoals winkel interieurbouw. Wandkast op maat, garderobekasten op maat en bijvoorbeeld een inloopkast op maat behoren daar ook toe. Ons team maakt enkel en alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen. Deze hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar verhogen ook de waarde van uw huis. Zo kunt u lang en optimaal genieten van uw op maat gemaakte meubels.

  Voordat wij uw wandkast op maat maken, gaan wij graag met u om de tafel zitten. Waar nodig brengen wij een bezoek aan uw huis om metingen te verrichten. Ook is het goed voor ons om te zien hoe u zich in een vertrek beweegt.

  • Wat zijn de looproutes?
  • Waar moeten de deuren komen?

  Vervolgens gaan wij aan de slag en maken wij de wandkast op maat.

  kast op maat gebouwd op een kantoortje

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob