Wandmeubel op maat

Als u een nieuw of bestaand huis heeft en meer opbergruimte wilt, dan is een wandmeubel op maat ideaal. Een mooi wandmeubel past niet alleen bij de inrichting van het huis, het moet ook perfect afgestemd zijn met andere meubelen. Wilt u een wandmeubel wilt laten inbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit meerdere soorten wandmeubels.

Ook de materialen voor de wandmeubels op maat zijn er in meerdere varianten.

Wandmeubel op maat laten maken

Geen huis is hetzelfde en daarom is een wandkast op maat laten maken dan ook ideaal. De ruimtes waarin u een wandmeubel wilt laten plaatsen verschillen per huishouden. Het verwerken van een wandmeubel op maat is dan ook vaak gewenst bij onze klanten.

Prijs van een wandmeubel op maat?

Maatwerk hoeft niet duur te zijn: wij bewijzen het. Neem contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken en wij presenteren u een passende offerte.

U kunt natuurlijk een gewone kast uitzoeken om daarin uw spullen kwijt te kunnen. Dit heeft tot nadeel dat u gebonden bent aan standaardmaten. Het is al gauw erg lastig om een geschikt meubel te vinden. De hoogte en breedte moeten immers passen.

Daarnaast houdt een wandkast op maat ook veel beter rekening met de ruimte in uw huis en uw interieurstijl.

Meubel op maat aanvragen

Wilt u meer informatie of advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

+6

Werkwijze wandmeubels op maat door Rob Sleegers

Rob Sleegers ontwerpt en bouwt interieurs voor particulieren en bedrijven zoals winkelinterieurbouw. Wandmeubel op maat, garderobekasten op maat en bijvoorbeeld een inloopkast op maat behoren daar ook toe. Ons team maakt gebruik van kwaliteitsmaterialen. Deze hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar verhogen ook de waarde van uw huis. Wij werken enkel en alleen met kwaliteit materialen. Zo kunt u lang en optimaal genieten van uw op maat gemaakte meubels.

Voordat wij uw wandkast op maat maken, gaan wij graag met u om de tafel zitten. Waar nodig brengen wij een bezoek aan uw huis om metingen te verrichten.

Ook is het goed voor ons om te zien hoe u zich in een vertrek beweegt.

  • Wat zijn de looproutes?
  • Waar moeten de deuren komen?

Pas daarna gaan wij aan de slag en maken wij de wandkasten op maat.

Wandmeubel op maat nodig?

Als u een wandkast of ander wandmeubel op maat nodig heeft, zoals een TV meubel op maat, kledingkast op maat, of iedere andere kast op maat, neem dan contact met ons op en wij maken snel een afspraak met u om uw ideeën te realiseren.

Maak afspraak