Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Rob Sleegers: meubelmaker & bouw van uw interieur

Rob Sleegers is een meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van interieurs. Wij maken alle vormen en stijlen keukens, meubelen en interieurs op maat voor particulier en bedrijf.

Als meubelmaker prefereren wij kwalitatief goede materialen. U kunt hierbij denken aan mdf dekkend gespoten in zijdemat, hoogglans gepolijst, hpl, fineer massief afgewerkt in blanke lak, beitskleuren en natuurolie voor de bouw van de interieur.

Werkwijze  & aanpak

Veelal komen wij op locatie zelf om situatie te bekijken, wij kunnen dan na het eerste gesprek een ontwerp maken en een offerte, ook kunnen we op de zaak afspreken en d.m.v. een presentatie een aantal voorbeelden tonen.

Wij werken ook samen met diverse binnenhuisarchitecten, meubelzaken en open haardenzaak zodat wij een totaalproject op maat kunnen leveren.

Mogelijk heeft u zelf al een idee of ontwerp, wij denken graag met u mee om zo tot een mooi en tevreden resultaat te komen.

Maak afspraak

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 34 beoordelingen

  De complete meubelmaker

  Ook het voortraject van ontwerp verzorgen wij, vandaar dat we onze diensten vaak opsommen als: ontwerp-advies-uitvoering en keukens, interieurs en meubelen op maat van klassiek tot modern.

  Bij Rob Sleegers kunt u ook terecht voor:

  Bel voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek:

  • Rob Sleegers interieur
  • Oliemolen 2
  • 5721 WN Asten
  • Tel.: 0493 – 69 55 45
  • Email.: info@robsleegers.nl
  • KvK-nummer: 17087170