Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Slaapkamerkast op maat nodig?

Heeft u op het moment een slaapkamerkast die net te klein of te groot is? Bent u op zoek naar een nieuwe slaapkamerkast maar kunt u er geen vinden die de juiste maten heeft en die past binnen uw interieur? Wellicht is het dan tijd om te kijken naar een slaapkamerkast op maat. Rob Sleegers is dé meubelmaker in Brabant en maakt de slaapkamerkast op maat die voldoet aan al uw wensen. Meubelmakerij is de passie van Rob Sleegers en daar hoort ook goede service bij. Hierdoor weet u dat u goed geholpen wordt en eindigt u met de slaapkamerkast op maat die ook nog eens perfect in uw interieur past.

Ongeacht wat uw wensen zijn voor de slaapkamerkast op maat, uw wensen staan altijd centraal bij Rob Sleegers. U kunt uw slaapkamerkast laten ontwerpen door Rob Sleegers zodat deze voldoet aan al uw wensen, van het aantal planken en compartimenten tot aan de schoenenrekken en het hangsysteem. Daarnaast kunt u de kast door ons laten maken wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp. Een slaapkamerkast op maat laten maken betekent bij Rob Sleegers:

 • 100% maatwerk
 • Zeer voordelige prijzen
 • Ervaren vakmensen.

Vraag offerte aan

Een slaapkamerkast op maat voor elke slaapkamer

De slaapkamer is niet zomaar een ruimte in je huis, het is de kamer waar je een groot deel van je leven doorbrengt. En je wilt natuurlijk dat je gaat slapen en opstaat in een nette en opgeruimde kamer. Dit is echter niet altijd het geval. Vaak zie je dat bij veel slaapkamers de ruimte niet optimaal wordt gebruikt of dat de kleding niet meer in de kast past. Die kleding ligt dan ergens over een stoel heen of ligt op een bed. Wilt u hiervan af en wilt u dat uw kleding netjes in de kast ligt? Dan kunt u kiezen voor een slaapkamerkast op maat. Een slaapkamerkast op maat van Rob Sleegers voldoet geheel aan uw wensen en past perfect in uw interieur. Zo maakt u niet alleen optimaal gebruik van de ruimte, maar wordt de ruimte ook aantrekkelijker.

Dus kiest u ervoor om een slaapkamerkast op maat te laten maken, dan kan Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij dit voor u regelen. Voor Rob Sleegers is niets te gek. Zo maken wij kasten in verschillende hoeken zoals bijvoorbeeld:

 • Een kast tegen de wand
 • Een kast tegen een schuine wand
 • Een hoekkast

Wij kunnen elke soort kast ontwerpen en maken die voldoet aan uw wensen. Het enige wat wij van u nodig hebben zijn de afmetingen en uw wensen. Zodra wij dit hebben, kunnen we aan de slag met het ontwerpen van de slaapkamerkast op maat voor u.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 32 beoordelingen

  Uw slaapkamerkast op maat laten maken

  De kans is zeer groot dat uw slaapkamerkast een kast is waar voornamelijk kleding in komt. Maar dit is niet het enige wat in een slaapkamerkast kan. Denk bijvoorbeeld aan uw riemen of uw collectie horloges. Wilt u hier nou een mooie en aparte lade voor? Dan kan dat. Of wilt u een aparte kast voor uw overhemden of uw schoenen? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen worden vervuld in het ontwerp en de realisatie van uw slaapkamerkast op maat.

  Naast dat wij de slaapkamerkast op maat ontwerpen zodat deze aan uw wensen voldoet, hoeft u ook niet bang te zijn over de kwaliteit. Wij werken namelijk met verschillende materialen zoals gemelamineerde spaanplaat in uni en houtdecoren, mdf gespoten in zijdeglans, mat of hoogglans gepolijst, mdf gefineerd in diverse houtsoorten en structuren, kortom er is veel mogelijk op het gebied van maatwerk en materialen.

  Inloopkast aanzicht
  +6

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij beschikt over jaren ervaring. Wij hebben dan ook al honderden projecten afgerond en hierdoor weten wij wat er komt kijken bij het op maat maken van bijvoorbeeld slaapkamerkasten.

  Zo weten wij als geen ander dat het niet alleen belangrijk is dat een slaapkamerkast op maat past binnen uw interieur, maar dat het ook van uiterst belang is dat een slaapkamerkast correct wordt gemaakt en geïnstalleerd. Dit om te voorkomen dat bijvoorbeeld de deuren niet goed kunnen openen en sluiten.

  Heeft u al een idee hoe de slaapkamerkast op maat eruit moet komen te zien? Dan kunnen wij dit voor u realiseren! Maar ook als u nog geen duidelijk beeld heeft over wat er mogelijk is en wat voor u ideaal is, kunnen wij u adviseren. Samen zullen we er uit komen en eindigt u met de slaapkamerkast op maat waar u naar zocht.

  Naast slaapkamerkast op maat ook veel andere mogelijkheden

  U kunt bij Rob Sleegers terecht voor een slaapkamerkast op maat maar ook voor al uw andere meubels op maat. Wij houden ons namelijk met meer bezig dan met enkel kasten op maat. Zo kunt u terecht voor een badmeubel op maat, een boekenkast op maat of een tv meubel op maat. U kunt altijd contact met ons opnemen om erachter te komen hoe en met welke soort meubels op maat wij u kunnen helpen.

  Wilt u ook een slaapkamerkast op maat?

  Dus bent u van plan om een slaapkamerkast op maat te laten maken? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten meubels op maat. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Een slaapkamerkast naar wens is voor Rob Sleegers makkelijk te realiseren. Rob Sleegers is een meubel en interieur specialist in Brabant en omstreken.

  U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 0493 – 69 55 45 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

  Contact