Slaapkamerkast op maat nodig?

De slaapkamerkast die u nu heeft, is te klein of te groot. De perfecte kast is moeilijk te vinden online of in de winkel, wat nu? Dan is het tijd voor een of meerdere slaapkamerkasten op maat! Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij regelt dit voor u.

Nu al overtuigd? vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan

Iedere slaapkamer is anders

De slaapkamer, de kamer waar je een groot deel van je leven doorbrengt. En het is fijn als je in een opgeruimde kamer binnenkomt en erin wakker wordt. Dit is echter niet altijd het geval. Vaak zie je dat bij veel slaapkamers de ruimte niet optimaal wordt gebruikt of dat de kleding niet meer in de kast past. Die kleding ligt vaak ergens over een stoel heen of ligt op een bed. Wilt u een zo groot mogelijke slaapkamerkast of slaapkamerkasten op maat zodat u elke hoek optimaal kan benutten.

Dan regelt Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij dit voor u. Voor Rob Sleegers is niets te gek. Zo maken wij kasten in verschillende hoeken zoals bijvoorbeeld: 

 • Een kast tegen de wand
 • Een kast tegen een schuine wand
 • Een hoekkast

Dit is allemaal te regelen. Het enige wat wij van u nodig hebben zijn de afmetingen. Zodra wij de afmetingen hebben kunnen we aan de slag met het ontwerpen van de slaapkamerkasten op maat voor u.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  De slaapkamerkast op maat maken

  Het is zo dat je slaapkamer kast een kast is waar voornamelijk kleding in komt. Dit is overigens niet het enige wat erin komt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw riemen of uw collectie horloges. Wilt u hier nou een mooie en aparte lade voor dan kan dat. Of wilt u een aparte kast voor uw overhemden of uw schoenen.Wij zorgen ervoor dat deze wensen worden vervuld. Alles kan voor onze slaapkamerkasten op maat.    

  Wij werken met verschillende materialen zoals gemelamineerde spaanplaat in uni en houtdecorenmdf gespoten in zijdeglans, mat of hoogglans gepolijst, mef gefineerd in diverse houtsoorten en structuren, kortom er is veel moglijk op het gebied van maatwerk en materialen.

  Inloopkast aanzicht
  +6

  Wilt u ook een slaapkamerkast naar wens?

  Een slaapkamerkast naar wens is voor Rob Sleegers makkelijk te realiseren. Rob Sleegers is een meubel en interieur specialist die in Brabant en omstreken opereert. Wilt u een of meerdere slaapkamerkasten op maat? Neem dan snel contact met ons op of vraag een offerte aan.

  U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0493 – 69 55 45.

  Contact