Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Heerlijk ontspannen in de woonkamer

Bent u op zoek naar een speciaal TV meubel? Kies dan voor een TV meubel met haard. Een TV meubel met haard geeft namelijk een heerlijk ontspannen beleving in de woonkamer. Na een lange dag weg werken, ploft u op de bank en zet u de ingebouwde haard aan. De fonkelende vlammen verlichten de woonkamer en samen druilt u weg bij uw favoriete programma.

Denkt u dat een maatwerk TV meubel met haard alleen mogelijk is wanneer u een grote woonkamer heeft? Dit denkt men al snel maar een maatwerk TV meubel met haard is geschikt voor elke woonkamer. Wij vertalen uw wensen tot een prachtig ontwerp en samen creëren we een prachtig meubel voor uw woning. Dus neem snel contact op met Rob Sleegers en laat ons een TV meubel met haard voor u ontwerpen.

Haarden en meubels voor elk interieur

Elke woning is anders, dat begrijpen we ook. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld met een leverancier van open haarden. Er is dus altijd wel een haard die geschikt is voor een TV meubel met haard voor uw woning.

In samenwerking met onze partner creëren wij de mooiste combinaties van haarden en meubels, op maat gemaakt en door de samenwerking rekening houdend met alle functies, afmetingen en aansluitpunten. Werkelijk alles wordt geregeld. Zelf heeft u geen omkijken naar de uitvoering en technische zaken. Daarnaast is het verwerken van apparatuur in de meubelen geen enkel probleem. De subwoofers worden weggewerkt en extra voorzieningen worden getroffen, zodat men altijd nieuwe kabels kan leggen in het meubel voor de apparatuur.

Wilt u ook een op maat gemaakte TV meubel met haard?

Dus bent u op zoek naar de juiste partij om een TV meubel met haard op maat te maken voor bij u in huis? Neem dan contact op met Rob Sleegers om de mogelijkheden te bespreken. Samen bekijken we welke TV meubel met open haard aansluit bij uw wensen en hoe wij deze kunnen realiseren. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van TV meubels met haard, zo weet u zeker dat u eindigt met een meubelstuk dat past binnen de stijl van uw interieur en dat voldoet aan al uw wensen.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 34 beoordelingen

  +14

  Een TV meubel met haard op maat

  Voordat wij voor u aan de slag gaan met het maken van een TV meubel op maat, moet er een keuze gemaakt worden over de TV meubel. Er zijn namelijk verschillende soorten TV meubels met haarden op de markt. Vaak betreft het een kant en klaar TV meubel met een sierhaard ingebouwd. Maar wanneer u kiest voor een professionele interieurbouwer zoals Rob Sleegers, dan kunt u ervan uitgaan dat de open haard wordt ingebouwd in een op maat gemaakte TV meubel.

  Een TV meubel op maat heeft daarnaast ook nog eens vele voordelen:

  • het meubel sluit naadloos aan bij het bestaande interieur
  • u heeft de keus uit verschillende materialen en kleuren
  • u heeft de keus uit verschillende soorten en maten haarden
  • de tv meubel met open haard wordt gemaakt van de beste materialen
  Een open haard ingebouwd in een TV meubel

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Kiest u voor Rob Sleegers Interieur Makelaardij om een TV meubel met haard te laten maken, dan kiest u voor een meubelmaker met jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond. Daardoor weten de meubelmakers van Rob Sleegers precies wat er komt kijken bij maatwerk meubels en keukens.

  Wij weten als geen ander dat er veel komt kijken bij het laten maken van een TV meubel met haard. Zo zijn niet alleen de juiste afmetingen en stijl belangrijk, maar dat de meubel goed wordt gemaakt en geplaatst. Dit om te voorkomen dat de kast schade oploopt.

  Heeft u al een duidelijk beeld van hoe de TV meubel met haard eruit moet komen te zien? Dan komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en het design uit te werken. Maar ook wanneer u geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u helpen zodat u eindigt met een TV meubel met haard waar u naar op zoek bent.

  TV meubel met haard

  Naast TV meubels met haard ook veel andere mogelijkheden

  U kunt bij Rob Sleegers terecht voor al uw meubels op maat, het maakt dus niet uit of het gaat om een TV meubel met haard op maat of een andere meubel voor in uw interieur. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere inbouwkeukens, een badmeubel op maat of een slaapkamerkast op maat. Benieuwd wat we voor u allemaal kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag alles over wat wij doen en hoe wij u kunnen helpen.

  Wilt u ook een TV meubel met haard laten maken?

  Bent u op zoek naar een meubelmakelaar die een TV meubel met haard kan maken en installeren voor u? Dan zit u bij Rob Sleegers Interieur Makelaardij aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen wij u er alles over vertellen.

  Dus als u kiest om een TV meubel met haard te laten maken, kies dan voor Rob Sleegers, de meubel en interieurbouwer in Asten die in Brabant en omstreken opereert.

  TV meubel met haard

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob