Heerlijk ontspannen in de woonkamer

Een TV meubel met haard geeft een heerlijk ontspannen beleving in de woonkamer. Na een lange dag weg werken, ploft u op de bank en zet u de ingebouwde haard aan. De fonkelende vlammen verlichten de woonkamer en samen druilt u weg bij uw favoriete programma.

Een maatwerk TV meubel met haard is geschikt voor elke woonkamer. Uw wensen vertalen we tot een prachtig ontwerp en samen creëren we een prachtig meubel voor uw woning.

Haarden en meubels voor elk interieur

Elke woning is anders, dat begrijpen wij ook. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld met een leverancier van open haarden. Er dus altijd wel een haard die geschikt is voor uw woning.

In samenwerking met onze partner creëren wij de mooiste combinaties van haarden en meubels, op maat gemaakt en door de samenwerking rekening houdend met alle functies, afmetingen en aansluitpunten. Werkelijk alles wordt geregeld. Zelf heeft u geen omkijken naar de uitvoering en technische zaken. Daarnaast is het verwerken van apparatuur in de meubelen geen enkel probleem. De subwoofers worden weggewerkt en extra voorzieningen worden getroffen, zodat men altijd nieuwe kabels kan leggen in het meubel voor de apparatuur.

Wilt u ook een op maat gemaakte TV meubel met haard?

Neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Samen bekijken we welke TV meubel met open haard aansluit bij uw wensen.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  +14

  Een TV meubel met haard op maat

  Er zijn verschillende soorten TV meubels met haarden op de markt. Vaak betreft het een kant en klaar TV meubel met een sierhaard ingebouwd. Wanneer u kiest voor een professionele interieurbouwer, dan kunt u er vanuit gaan dat de open haard wordt ingebouwd in een op maat gemaakte TV meubel.

  Een meubel op maat heeft natuurlijk vele voordelen:

  • het meubel sluit naadloos aan bij het bestaande interieur
  • u heeft de keus uit verschillende materialen en kleuren
  • u heeft de keus uit verschillende soorten en maten haarden
  • de tv meubel met open haard wordt gemaakt van de beste materialen

  Een open haard ingebouwd in een TV meubel

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob