Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Kast op maat

Een kast op maat in de kleuren en materialen zoals u dat wenst, dat kan bij Rob Sleegers uit Brabant. Wij komen vrijblijvend bij u langs om voor u een plan op maat te maken. U kunt uiteraard ook direct bij ons terecht met kant en klare tekeningen. Wij stellen onze service hoog in het vaandel. Wij zijn al heel veel jaren actief als meubelmaker en vinden onze plicht u een kwaliteitproduct te leveren. Dit doen wij met veel passie en plezier!

Uw woon-, slaap- studeer- of werkkamer zo inrichten zodat deze precies bij u en uw huis of kantoor past? Wij staan voor u klaar!

Meubel op maat aanvragen

De voordelen van een kast op maat

Een kast op maat gemaakt heeft diverse voordelen. Zo heeft een maatkast precies de afmetingen die nodig zijn om deze perfect in uw kamer te laten passen. Zo benut u alle beschikbare ruimte en staat dit bovendien mooi afgewerkt in uw huis. Wij kunnen diverse soorten kasten op maat voor u maken, zoals een garderobekast op maatkledingkast op maatwandmeubel op maat of een tv meubel op maat, maar natuurlijk ook ieder andere soort kast voor elke functie.

Maak afspraak

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +10

  Een maatkast die past bij uw interieur

  Bovendien wordt de kast gemaakt op basis van de rest van uw interieur. U kunt bij ons dus volledig een kast op maat laten maken. Qua design houden wij dus rekening met de rest van uw meubels, zodat dit een mooi geheel vormt. Wij komen indien gewenst ook bij u thuis om een goed beeld te krijgen van de stijl van uw interieur. Uit een eerste gesprek volgt al een duidelijke ontwerptekening en een offerte van het ontwerp.

  Uw eigen ontwerp voor een kast op maat

  Hebt u zelf een idee voor een kast op maat? Dat kunnen wij voor u realiseren! Wij werken uw ideeën uit tot een meubelstuk wat precies bij u past. Ook als u nog geen duidelijk beeld hebt kunnen wij u adviseren en samen tot een ontwerp komen om u de perfecte kast op maat te bezorgen, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

  Wilt u ook een kast op maat?

  Neem contact met ons op en wij zorgen voor de realisatie van uw droomkast.

  Vraag offerte aan