Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Haardmeubel op maat nodig?

Wilt u extra sfeer creëren in uw woonkamer? Dan is een haardmeubel het meubelstuk waar u naar op zoek bent. Maar wilt u dat de haardmeubel ook precies past in het interieur en kunt u de juiste niet vinden? Dan moet u kiezen voor een haardmeubel op maat van Rob Sleegers. Een haardmeubel op maat kan zorgen voor een geweldige sfeer in uw huis. Allereerst is de uitstraling van een haardmeubel op maat onweerstaanbaar en daarnaast straalt uw haard warmte uit om uw ruimte te verwarmen. Rob Sleegers beschikt over ervaren specialisten met verstand van zaken om een haardmeubel op maat van hoge kwaliteit te bouwen voor bij u in het interieur. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een grote of kleine haard, want Rob Sleegers is in staat om voor iedereen een haardmeubel op maat te maken.

Openhaard op maat gemaakt

Ben je op zoek naar de juiste partij om de openhaard op maat te maken? De realisatie van uw openhaard op maat kan volledig worden verzorgd door Rob Sleegers. Wij zijn interieurbouwers die streven naar de hoogste kwaliteit en mede daarom maken wij enkel gebruik van kwalitatief goede materialen. Onze werkwijze begint met een bezoek aan uw locatie om uw wensen aan te horen en om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Dit om een passend advies voor een haardmeubel op maat te kunnen geven. Wanneer we weten wat u zoekt in een haardmeubel op maat kunnen wij een offerte opstellen om vervolgens uw openhaard op maat te maken. Wij denken graag mee om uw droom haardmeubel te verwezenlijken. Stel direct uw vraag via ons contactformulier en ontvang ook net zo snel een passend antwoord, of kom inspiratie opdoen bij ons op de zaak.

Meer over haardmeubels op maat

Voor het nastreven van de beste kwaliteit haardmeubels hebben wij onze krachten gebundeld en werken wij samen met Bouwmans Style Products aan de mooiste haarden en meubelen. Daarnaast zijn er verschillende interieurarchitecten en meubelzaken waar wij mee in contact staan om u de haardmeubel te kunnen leveren waar u van droomt. Naast het leveren van een haardmeubel op maat kunt u ook terecht bij Rob Sleegers voor onder andere badmeubels, keukens, tv meubels, wandmeubels en kledingkasten op maat. Kortom, u kunt voor al uw maatwerk interieur terecht bij Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +11

  Haardmeubel met TV

  Wij kunnen een haardmeubel op maat ontwerpen waardoor al uw vrienden en familieleden hierover zullen praten. U kunt er namelijk voor kiezen om het beste van beide werelden te combineren met een prachtige tv meubel met haard. Daarnaast maakt u met een haardmeubel met tv de woonkamer binnen no-time extra sfeervol. Avonden op de bank kijkend naar uw favoriete tv show met de familie zal met een haardmeubel nu nog gezelliger worden. Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij heeft veel ervaring in de vervaardiging van haardmeubels gecombineerd met een tv meubel. Niets is dan ook te gek voor onze meubelmakers. Uw wensen vertalen wij tot een prachtige haardmeubel waar u jarenlang plezier van hebt.

  haardkast met fronten en blad in verstek

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Rob Sleegers Interieur Makelaardij heeft jarenlange ervaring wanneer het aankomt op maatwerk meubels. Wij zijn dan ook trots dat wij honderden projecten hebben afgerond. Hierdoor weten wij wat er komt kijken bij het op maat maken van bijvoorbeeld haardmeubels.

  Wij weten als geen ander dat het niet alleen belangrijk is dat een haardmeubel op maat past binnen uw interieur, maar dat het ook zeer belangrijk is dat een haardmeubel correct wordt gemaakt en geïnstalleerd. Dit om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld de deuren niet goed kunnen openen en sluiten.

  Weet u hoe de haardmeubel eruit moet komen te zien? Dan kunnen wij dit voor u realiseren! Maar ook als u nog niet zeker weet wat er mogelijk is en wat voor uw interieur de ideale haardmeubel is, kunnen wij u van dienst zijn. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden zodat u eindigt met de haardmeubel op maat waar u naar zoekt.

  TV meubel met haard

  Naast haardmeubels op maat ook veel andere mogelijkheden

  Bij Rob Sleegers kunt u niet alleen terecht voor een haardmeubel op maat maar ook voor al uw andere meubels op maat. Wij houden ons namelijk bezig met alle verschillende soorten meubels. Zo kunt u terecht voor een badmeubel op maat, een slaapkamerkast op maat of een tv meubel op maat. Benieuwd naar alle mogelijkheden? U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar meubels op maat.

  Wilt u ook een haardmeubel op maat?

  U bent dus van plan om een haardmeubel op maat te laten maken? Neem dan een kijkje op onze website voor inspiratie en voor informatie over onze werkwijze. U kunt er ook voor kiezen om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten meubels op maat. Om ervoor te zorgen dat wij u een passend en eerlijk advies geven, komen wij graag uw locatie bekijken. Een haardmeubel naar wens is voor Rob Sleegers zeker te realiseren. Rob Sleegers is een meubel en interieur specialist in Brabant en omstreken.

  U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 0493 – 69 55 45 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

  Haardmeubel

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob