Haardmeubel op maat

Een haardmeubel op maat kan zorgen voor een geweldige sfeer in uw huis. Allereerst is de uitstraling van een haardmeubel op maat onweerstaanbaar en daarnaast straalt uw haard warmte uit om uw ruimte te verwarmen. Rob Sleegers beschikt over ervaren vakmensen met verstand van zaken om een haardmeubel op maat van hoge kwaliteit te bouwen voor bij u in de kamer. Als u op zoek bent naar een grote of kleine haard, Rob Sleegers is in staat om voor ieder een haardmeubel op maat te maken.

Openhaard op maat gemaakt

Wilt u ook een open haard op maat gemaakt? De realisatie van uw haardmeubel op maat kan volledig worden verzorgd door Rob Sleegers. Als interieurbouwer streven wij de hoogste kwaliteit na en mede daarom maken wij gebruik van kwalitatief goede materialen. Onze werkwijze begint met een bezoek aan de locatie om alle mogelijkheden in kaart te brengen en een passend advies voor een haardmeubel op maat te kunnen geven. Vervolgens kan een offerte worden opgesteld en kan aansluitend uw open haard op maat gemaakt worden. Wij denken graag mee om uw droomhaard te verwezenlijken. Stel direct uw vraag via ons contactformulier en ontvang ook net zo snel een passend antwoord, of kom inspiratie op doen bij ons op de zaak.

Meer over haardmeubels op maat

Voor het nastreven van de beste kwaliteit haardmeubels hebben wij onze krachten gebundeld en werken wij samen met Bouwmans Style Products aan de mooiste haarden en meubelen. Daarnaast zijn er verschillende interieurarchitecten en meubelzaken waar wij mee in contact staan om u een totaal product te kunnen leveren. Naast het leveren van een haardmeubel op maat kunt u ook terecht bij Rob Sleegers voor badmeubels, keukens, tv meubels, wandmeubels en kledingkasten op maat.

Voor al u maatwerk interieur kunt u terecht bij Rob Sleegers interieur meubelmakerij.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  +11

  Haardmeubel met TV

  Combineer het beste van beide werelden in een prachtige tv meubel met haard. Met een haardmeubel met tv maakt u de woonkamer binnen no-time extra sfeervol. Avonden op de bank kijkend naar uw favoriete tv show met de familie zal met een haardmeubel nu nog gezelliger worden. Rob Sleegers Interieur heeft veel ervaring in de vervaardiging van haardmeubels gecombineerd met een tv meubel. Niets is dan ook te gek voor onze meubelmakers. Uw wensen vertalen wij tot een prachtige haardmeubel waar u jarenlang plezier van hebt.

  haardkast met fronten en blad in verstek

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob