Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Een keuken op maat laten maken?

Een greeploze keuken uit een catalogus mag dan wel mooi zijn, maar is zeker niet geschikt voor elke woning. Als dit ook voor uw situatie geldt, dan is een handgemaakte keuken op maat zeker een geschikte oplossing. Dus als u een maatwerk keuken overweegt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de keuken ontwerpen, produceren en monteren. Alles geheel op maat en natuurlijk volgens uw wensen. Of het nu gaat om een moderne, klassieke of landelijke keuken, samen vertalen we uw wensen tot een uniek ontwerp. 

Kiest u voor een complete keuken op maat? Wilt u daar een kookeiland aan toevoegen? Of wilt u een keuken op maat laten installeren in een nostalgische boerderijstijl? Alles is mogelijk.

De voordelen van een keuken op maat

Elke woning is anders: de ruimtes en afmetingen verschillen van elkaar. Een standaard keuken is wellicht niet geschikt of voldoet gewoonweg niet aan uw wensen. Een keuken op maat kan dus perfect afgestemd worden op behoeftes van de gebruiker, zoals:

 • de ideale hoogte voor uw keukenblad
 • materialen overeenkomend met het bestaande interieur
 • wandkasten weggewerkt in de muren
 • functionele opbergplaatsen voor keukenmateriaal

Alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te kunnen creëren en waar u daarnaast ook graag samenkomt voor een heerlijk diner of borreltje. Aangezien u de keuze heeft uit vele verschillende materialen en elementen, creëren we in samenwerking we u, uw ideale droomkeuken.

Uw droomkeuken laten maken

Wilt u uw droomkeuken laten realiseren door een professioneel interieurbouwer of heeft u een vraag over onze keukens op maat? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +25

  Soorten keukens op maat

  Rob Sleegers geeft u alle ruimte om een keuze te maken uit:

  Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het bouwen van keukens op maat en weten precies wat nodig om goede keukens te bouwen en wat aansluit bij het bestaande interieur. Daarom kunt u altijd bij ons rekenen op advies op maat door één van onze adviseurs. Zij maken tijd voor al uw vragen en voorzien u van deskundig advies. Dit gesprek vindt plaats bij u thuis, zodat wij ook een goed beeld krijgen van de huidige situatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld alvast de afmetingen van de keukenruimte in kaart brengen. 

  Houten keuken met donker keukenblad

  Keuken interieurbouw

  Keuken interieurbouw is een vak apart. Wij vinden het erg belangrijk dat het personeel op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen. Onze vakmensen worden jaarlijks geschoold in de nieuwste keuken apparatuur en maatkeukens. Onze medewerkers hebben vakdiploma’s voor meubelmaker, keuken interieurbouw en binnenhuisadviseur. Hierdoor hebben onze specialisten alles in huis om uw op maat gemaakte keuken naadloos aan te laten sluiten bij uw keukeninterieur en huiskamer.

  keuken op maat sfeerimpressie

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Wanneer u kiest voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij, kiest u voor een meubelmaker die beschikt over jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond en daardoor weet Rob Sleegers wat er allemaal komt kijken bij het op maat maken van keukens en meubels.

  Wij weten als geen ander dat een inbouwkeuken niet alleen de juiste stijl moet hebben zodat deze past binnen uw interieur, maar dat het ook van uiterst belang is dat de keuken op maat correct wordt gemaakt en geïnstalleerd. Dit om er voorkomen dat de keuken niet past of snel schade op loopt.

  Als u al duidelijk in beeld hebt hoe de keuken op maat eruit moet komen te zien, komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en een eerste design te maken. Maar ook als u nog geen duidelijk beeld heeft van hoe de keuken eruit moet komen te zien of als u met iemand wilt praten over wat de juiste keuze is, kunt u bij ons terecht. Samen zullen we er uit komen en eindigt u met de keuken op maat waar u naar zocht.

  Wilt u ook een keuken op maat?

  Dus kiest u ervoor om een keuken op maat te laten bouwen en installeren in uw interieur? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij Rob Sleegers hebben we al honderden projecten succesvol mogen afronden, zo ook meerdere keukens op maat. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Een meubel naar wens is voor Rob Sleegers makkelijk te realiseren. Rob Sleegers is een meubel en interieurbouwer in Asten die in Brabant en omstreken opereert.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob