Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Meubelmaker

Rob Sleegers is dé meubelmaker van Den Bosch en omstreken. Vanuit vestigingsplaats Asten zijn wij in en om Brabant actief als meubelmaker in Den Bosch. Wanneer u een meubelmaker in Den Bosch zoekt is Rob Sleegers het aangewezen bedrijf.

De ervaren en gespecialiseerde medewerkers zetten al hun kennis in om bij te dragen aan het realiseren van de prachtige inrichting van uw huis of bedrijf. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke ontmoeting en om een plan op maat op te stellen.

Neem voor een inventarisatie van de mogelijkheden direct contact met Rob Sleegers, de meubelmaker van Den Bosch.

Als meubelmaker in Den Bosch en omstreken helpen wij u graag aan op maat gemaakte meubelen om uw ruimte de uitstraling te geven waar u naar op zoek bent. Bij ons heeft u keuze uit heel veel verschillende soorten meubels.

Of u nu zoekt naar een TV meubel op maat of dat u bijvoorbeeld een compleet anders ingerichte keuken wilt. Wij beschikken over de benodigde vakkennis en hebben al jarenlang ervaring.

Portfolio op maat gemaakte meubels

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +18

  Meubelmaker in Den Bosch en omgeving

  Uw keuken, badkamer, woonkamer of bedrijfsruimte krijgt pas echt een karaktervolle uitstraling wanneer deze is ingericht met op maat gemaakte meubels van Rob Sleegers.

  • Om de uitstraling die u voor ogen heeft te creëren maken wij gebruik van verschillende hoogwaardige materialen.
  • Daarnaast worden onze werknemers jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

  Hierdoor zijn wij er toe in staat om alle vernieuwende meubels in uw huis of bedrijf te laten aansluiten de overige ruimtes.

  Indien u op zoek bent naar een meubelmaker in Helmond of een meubelmaker in Venlo komen wij graag langs om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend advies of kom langs op onze locatie om inspiratie op te doen voor maatwerk meubelen.

  Woonkamer

  Waarom u kiest voor meubelmaker Rob Sleegers?

  Rob Sleegers maakt speciaal voor u inrichtingen voor particulieren en bedrijven op maat. Wij gebruiken hiervoor de allerbeste materialen zodat u lang kunt genieten van ons vakwerk. Omdat wij maatwerk als specialiteit hebben, kunt u bij ons vertrouwen op onze jarenlange expertise. Wij hebben al vele projecten afgerond en hebben veel tevreden klanten mogen helpen met hun droominterieur. Bij ons staan kwaliteit en persoonlijkheid niet voor niets altijd op nummer één.

  Bent u de juiste meubelmaker in Den Bosch, Helmond, Venlo of elders in Brabant nog niet tegengekomen? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Laat uw inrichting op maat maken door Rob Sleegers interieur meubelmakerij en u bent verzekerd van hoge kwaliteit en persoonlijke service.

  Vraag offerte aan