Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Landelijke keukens op maat

Voor landelijke keukens op maat bent u bij Rob Sleegers aan het juiste adres. Rob Sleegers is dé specialist in het ontwerpen, samenstellen en vervaardigen van een landelijke keuken op maat. Een volledige keuken helemaal aangepast op uw wensen. Wij helpen u graag uw droom te realiseren! U heeft wellicht uw ideeën al op papier of u heeft nog inspiratie nodig, wij helpen u van A tot Z. U kunt op onze website al wat voorbeelden van landelijke keukens vinden.

Rob Sleegers komt graag gratis bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw handgemaakte keuken nauwkeurig in te meten.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Foto-impressie landelijke keukens

Een tijdloze en hippe keuken op maat gemaakt

Een landelijke keuken geeft uw interieur een warme uitstraling en een nostalgisch gevoel van vroeger. Tegenwoordig zie je steeds meer het landelijke thema terugkomen.

Gezelligheid en sfeer voeren de boventoon wat een landelijke keuken uit dient te stralen. De landelijke keukens van Rob Sleegers zijn een perfect afgestemde combinatie tussen een nostalgische uitstraling en modern gebruiksgemak.

Een landelijke keuken op maat betekent voor iedereen wat anders. Bij ons betekent op maat dan ook de kleinste aanpassingen tot in de detail naar uw wens aangepast. Handgrepen, materiaalsoort, kleurgebruik: de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 34 beoordelingen

  Kwaliteit voorop: een goed product volledig bezorgd en geïnstalleerd

  Uiteraard worden de landelijke keukens op maat geproduceerd met hoogwaardige materialen en moderne apparatuur. Onze landelijke keukens worden geheel vervaardigd met de hand en kunnen daardoor helemaal aansluiten bij uw wensen.

  Rob Sleegers vervaardigt landelijke keukens op maat in onze moderne werkplaats. Zodra uw handgemaakte keuken af is wordt uw inbouwkeuken netjes bezorgd en geïnstalleerd. Kwaliteit en service staan bij Rob Sleegers hoog in het vaandel. U wilt immers jarenlang genieten van uw keuken!

  Wilt u graag een maatkeuken door een specialist laten vervaardigen? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

  Maak gratis een afspraak