Kijken in een andere dimensie

Een televisie heeft in onze woonkamers een prominente plek bemachtigd. Het is dan ook fantastisch wanneer het TV meubel naadloos aansluit bij het huidige interieur. Met een TV meubel op maat bent u in staat om een uniek TV meubel te creëren afgestemd op uw wensen en interieur. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de televisie te verbergen in het meubel wanneer de televisie niet gebruikt wordt. Dit is mogelijk met een draaideur, schuifdeur of klep. Wanneer de kast gesloten is, geeft het een rustige uitstraling aan de rest van de ruimte.

Daarnaast is het ook mogelijk om kabels en speakers weg te werken in het TV kast op maat. Hierdoor krijgt uw woonkamer een strak en opgeruimd uiterlijk. Rob Sleegers Interieurbouw is de specialist in maatwerk TV meubels. Uw wensen vertalen wij tot een prachtige meubel die naadloos aansluit bij het huidige interieur.

Soorten TV meubels op maat

Elke woonruimte is uniek en dat vergt dan ook een specifieke oplossing. Groot of klein, modern of landelijk en ruime keuze uit verschillende materialen en kleuren. Geen opdracht is Rob Sleegers Interieurbouw te gek. Overweegt u om een TV meubel op maat te laten maken door een professional? Vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Velen anderen gingen u al voor. Om u een idee te geven wat allemaal mogelijk is, ziet u hieronder een overzicht van gerealiseerde maatwerk TV meubels. Bij ons kunt u terecht voor:

 • Landelijke TV meubels
 • Moderne TV meubels
 • Zwevende TV meubels
 • TV meubels met haard
 • TV meubels vervaardigd uit verschillende materialen en kleuren

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  +9

  Juiste afmetingen voor uw maatwerk TV meubel

  U wilt het meubel tegen een bepaalde muur plaatsen om het meubel precies te laten aansluiten? Dan is een TV meubel op maat de ideale oplossing. Onze medewerkers bepalen samen met u de juiste afmetingen voor het meubel. Vervolgens produceren wij het TV meubel en installeren wij het meubel op locatie. De indeling binnen het TV meubel is naar eigen wens in te delen en hierdoor bent u in de gelegenheid om verschillende apparatuur in te bouwen, zoals:

  • DVD of Blu-ray speler
  • Gameconsole
  • Digitale TV-tuner
  • Speakers
  • Afstandsbedieningen
  • Films en games

  Al uw apparatuur wordt perfect weggewerkt in het op maat gemaakte TV meubel. Ook de bedrading wordt uiteraard netjes weggewerkt in het meubel, zodat u zich daar niet meer aan hoeft te storen. Helaas zijn er nog vele apparaten met een kabel waar rekening mee gehouden dient te worden. Kabels die alle kanten op liggen rondom de televisie ziet er rommelig uit en wordt vaak als vervelend ervaren. Het is belangrijk om voorafgaand goed te bekijken hoe de kabels netjes weggewerkt kunnen worden. Wanneer u een TV kast op maat overweegt, stel jezelf dan altijd de volgende vragen:

  1. Waar moeten de TV kabels weggewerkt worden?
  2. Is de TV meubel op maat voldoende groot om alle kabels weg te werken en is het mogelijk om de kabels aan het zicht te onttrekken?

  Een TV meubel op maat laten maken?

  Zoals bij alle maatwerk meubelen adviseren wij u ook graag voor een TV kast op maat over alle verschillende mogelijkheden. Uw wensen vertalen wij tot een prachtig meubel die naadloos aansluit bij uw huidige interieur. Wat u zich alvast kunt afvragen is het volgende:

  • Hoeveel ruimte is er beschikbaar?
  • Welke apparatuur en eventueel entertainment moet er in de kast komen te staan?
  • In welke stijl moet de TV kast gemaakt worden?
  • Hoe hoog moet een TV meubel zijn?
  haardmeubel in de woonkamer sfeerfoto

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob