TV meubel op maat: kijken in een andere dimensie

TV meubel op maat

Een TV meubel op maat laten maken kan uw huiskamer of slaapkamer een stuk aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de TV te verbergen in het meubel wanneer de TV niet aan staat. Dit kan o.a. met een draaideur, schuifdeur of klep. Als deze kast gesloten is, geeft dat een rustige uitstraling aan de rest van de kamer.
Meubel op maat aanvragen

Bekijk ons portfolio:

Juiste afmetingen van uw TV meubel op maat

Als u uw TV meubel tegen een bepaalde muur wilt zetten waardoor deze precies aansluit, dan is een TV meubel op maat vaak de ideale oplossing. Geen uitstekende scherpe hoeken meer waar u tegen aan kunt lopen en u kunt precies gebruik maken van de ruimte die beschikbaar is. Ook de indeling binnen het TV meubel zelf kunt u helemaal zelf indelen. Hierdoor kunt u de kast zo bouwen dat uw apparatuur, zoals DVD en/of Blu-ray speler, gameconsole, digitale TV-tuner, speakers, afstandsbedieningen en zelfs films en games perfect op maat weggewerkt worden. Ook draden worden uiteraard netjes weggewerkt in een TV meubel op maat, zodat u zich daar ook niet meer aan hoeft te storen.

Wij adviseren u bij uw TV meubel op maat

Zoals bij alle kasten op maat adviseren wij u ook voor een TV kast op maat over alle mogelijkheden. Wat u zich alvast kunt afvragen:

  • Hoeveel ruimte is er beschikbaar?
  • Welke apparatuur en eventueel entertainment moet er in de kast komen te staan?
  • In welke stijl moet de TV kast gemaakt worden

Laat een TV meubel op maat maken

Voor het TV meubel die precies voor u geschikt is kunt u contact opnemen met ons en wij maken snel een afspraak met u!