Kijken in een andere dimensie

Een tv meubel op maat laten maken kan uw huiskamer of slaapkamer een stuk aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de tv te verbergen in het meubel wanneer de tv niet aan staat. Dit kan o.a. met een draaideur, schuifdeur of klep. Als deze kast gesloten is, geeft dat een rustige uitstraling aan de rest van de kamer.

Meubel op maat aanvragen

Soorten tv meubels op een rij

Voor een compleet van al onze mogelijkheden, hebben we hieronder voor u een overzicht klaargezet met verschillende soorten tv meubels op een rij. Elke woonruimte is uniek, dus is het ook van belang dat de tv meubels precies op maat kunnen worden geïnstalleerd, anders heeft u er nog steeds weinig plezier van.

Dit is voor ons echter geen enkel probleem om te realiseren. Voordat wij uw tv meubel op maat installeren worden alle afmetingen netjes opgenomen, zodat er na afloop een perfect op maat gemaakte meubel staat geïnstalleerd.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  +8

  Juiste afmetingen van uw TV kast op maat

  Als u uw tv kast tegen een bepaalde muur wilt zetten waardoor deze precies aansluit, dan is een tv meubel op maat vaak de ideale oplossing. Geen uitstekende scherpe hoeken meer waar u tegen aan kunt lopen en u kunt precies gebruik maken van de ruimte die beschikbaar is.

  Ook de indeling binnen het tv meubel zelf kunt u helemaal zelf indelen. Hierdoor kunt u de kast zo bouwen dat uw apparatuur, zoals:

  • DVD
  • Blu-ray speler
  • Gameconsole
  • Digitale TV-tuner
  • Speakers
  • Afstandsbedieningen
  • Zelfs films en games

  perfect op maat weggewerkt worden. Ook draden worden uiteraard netjes weggewerkt in een TV meubel op maat, zodat u zich daar ook niet meer aan hoeft te storen. Steeds meer apparaten worden draadloos. Het is echter nog niet zo dat alle apparaten draadloos hun werk doen. Kabels die alle kanten op liggen rondom je tv is niet mooi om te zien. Het is dus belangrijk om goed te kijken naar het netjes wegwerken van je tv-kabels.

  Stel jezelf dus altijd de volgende vragen?

  1. Worden de tv kabels op een nette manier weggewerkt?
  2. Is je  tv meubel op maat groot genoeg om deze kabels te kunnen verwerken en worden de kabels zoveel mogelijk aan het zicht onttrokken?

  Wij brengen advies uit voor uw TV meubel op maat

  Zoals bij alle kasten op maat adviseren wij u ook voor een TV kast op maat over alle mogelijkheden. Wat u zich alvast kunt afvragen is het volgende:

  • Hoeveel ruimte is er beschikbaar?
  • Welke apparatuur en eventueel entertainment moet er in de kast komen te staan?
  • In welke stijl moet de TV kast gemaakt worden?
  • Hoe hoog moet een tv meubel zijn?

  Laat een TV meubel op maat maken

  Voor het TV meubel die precies voor u geschikt is kunt u contact opnemen met ons en wij maken snel een afspraak met u!

  Afspraak maken