Horeca interieurbouw

Rob Sleegers is een meubelmaker in Horeca interieurbouwBrabant en omstreken, gespecialiseerd in de horeca interieurbouw. Op het gebied van horeca interieurbouw maken wij alle vormen en stijlen voor uw bedrijf. Ook het voortraject van ontwerp verzorgen onze horeca interieurbouwers. Wij maken het mooiste horeca interieur in de stijl van uw bedrijf. Alles kan op maat gemaakt worden en wij kunnen diverse materialen en kleuren aanbieden. Zo wordt uw horeca interieurbouw zoals u wenst.
Bekijk onze horeca interieurbouw

Horeca interieurbouw Rob Sleegers

Als horeca interieurbouwer prefereren wij de kwalitatief goede materialen. U kunt hierbij denken aan mdf dekkend gespoten in zijdemat, hoogglans gepolijst, hpl, fineer massief afgewerkt in blanke lak, beitskleuren en natuurolie voor de bouw van de interieur. Horeca interieurbouwer Rob Sleegers maakt alles voor u naar wens. Onze horeca interieurbouwers komen bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen door te spreken. Zo kunnen wij uw wensen realiseren en wordt interieur zoals u wenst. Wilt u ideeën op doen voor uw horeca interieurbouw of wilt u zien wat onze horeca interieurbouwers al eens gemaakt hebben? Neem dan een kijkje op onze overzicht pagina.

Horeca interieurbouw op maat gemaakt

Voor hotels, restaurants en cafés ontwerpen en plaatsen wij unieke op maat gemaakte horeca interieurbouw. Onze vakmensen hebben zich gespecialiseerd in horeca interieurbouw en kunnen u voorzien van het juiste persoonlijke advies. Voor advies of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0493 – 69 55 45.
Vraag offerte aan