Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Handgemaakte keukens

Zoekt u een betrouwbaar en professioneel partner voor handgemaakte keukens in de regio Brabant en omgeving die geheel afgestemd is op uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons heeft u de keuze uit meerdere soorten keukens. Hierbij kunt u denken aan:

Keukens uit catalogussen zijn vaak erg mooi, maar passen niet in elk huis. Voor deze situatie geldt dat handgemaakte keukens de juiste oplossing zijn. Wij kunnen u helpen bij al uw wensen voor op maat gemaakte keukens.

Bekijk ons portfolio online en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Portfolio handgemaakte keukens

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  Een handgemaakte keuken in Brabant volledig op maat

  Op maat gemaakte keukens hebben ieder een eigen identiteit en persoonlijk karakter.

  U kunt uw handgemaakte keuken indelen naar eigen wens, zoals:

  • landelijk
  • modern
  • klassiek
  • of misschien een combinatie van deze stijlen.

  Bepaalde handgemaakte keukens, komen het best tot hun recht als ze met de hand zijn vervaardigd, zoals nostalgische of landelijke keukens. Wij maken op maat gemaakte keukens naar uw eigen smaak.

  Wilt u net even een andere keuken dan de rest en heeft u zelf al ideeën om uw keuken op maat te laten maken? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze professionele keukenadviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Het voordeel van een maatkeuken is dat afmetingen en materialen volledig naar wens kunnen worden aangegeven. Vrijwel alles is aan te passen en daarom kunt u de meest gave keukens zelf creëren. Wij zijn niet gebonden aan standaard materialen en dus kunt u altijd uw persoonlijke wensen met ons delen.

  Sfeerfoto van een maatkeuken

  Verschillende keukenstijlen mogelijk

  Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten precies wat er nodig is om voor u een handgemaakte keuken naar wens te maken. Handgemaakte keukens worden ingebouwd door een keukeninterieur bouwer. Onze vakmannen komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken en een plan op maat te maken en spreken deze met u door. Zo worden onze keukens geheel naar uw wensen gemaakt. De handgemaakte keukens kunnen gemaakt worden voor verschillende stijlen, zoals klassiek, modern of landelijk. Uw wensen zullen besproken worden tijdens het contact. U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen. Zo bent u bij ons dus niet gebonden aan één soort materiaal. Ook voor de afwerking van uw meubels kunt u uiteraard al uw wensen doorgeven.

  Bent u benieuwd naar wat onze vakmannen al eens voor handgemaakte keukens hebben gemaakt? Kijk dan op onze overzichtspagina voor keukens. Ook voor horeca interieurbouw kunt u bij ons terecht!

  landelijke eiken keuken
  +13

  Persoonlijk advies aangepast op uw wensen

  Wij leveren naast kwaliteitmaterialen ook kwaliteitservice. Wij vinden namelijk persoonlijke service heel erg belangrijk. Bij ons is geen verzoek te veel. Bij ons gaat maatwerk door tot in de puntjes! Bent u geïnteresseerd of wilt u nog meer informatie over onze keukens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Wilt u de mogelijkheden bespreken? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0493 – 69 55 45.

  Wij staan u graag te woord over alle vragen over handgemaakte keukens.

  Contact opnemen