Maatwerk keukens

Benut uw ruimte optimaal met maatwerk keukens van Rob Sleegers. Wij realiseren uw droomkeuken op maat. Zo kunt u altijd genieten van de keuken waar u langere tijd van gedroomd heeft.

Voordat we u meenemen in ons verhaal en de mogelijkheden benoemen is het goed om na te denken over de volgende vragen:

 • Welke keukenstijl past het beste bij uw woning?
 • Hoeveel onderhoud wilt u hebben aan de keuken?
 • Wat voor soort keuken past het beste bij uw manier van leven?

U hoeft nog geen volledig of perfect antwoord te kunnen geven op deze vragen, echter is het wel goed om alvast stil te staan bij uw wensen, zodat we deze wensen kunnen bekijken, om hier vervolgens over in gesprek te gaan met elkaar en te komen tot een passend advies.

Bij ons kunt u rekenen op maatwerk meubels, snelle service en scherpe prijzen.

Benieuwd wat wij op het gebied van maatwerk keukens voor u kunnen betekenen?

Keukens bekijken

Benut de ruimtes in uw keuken maximaal met maatwerk keukens

Heeft uw huis schuine wanden of is de hoek van uw keuken niet exact 90 graden? Geen probleem voor Rob Sleegers. Wij leveren maatwerk keukens die passen binnen uw specifieke ruimte. Heeft u een ongebruikt hoekje in uw huis? Onze medewerkers adviseren u over de maatwerkoplossingen om deze ruimtes zo goed mogelijk te benutten.

Met maatwerk keukens haalt u het maximale uit uw keuken. Alle ruimtes worden benut en de keuken wordt precies gerealiseerd in de stijl die u wenst.

Bent u fan van handgemaakte keukens? Kies dan voor een houten keuken op maat! Liever een minimalistisch en strak design? Ook moderne keukens kunnen op maat worden gerealiseerd!

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Maatwerk keukens naar wens

  Rob Sleegers heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen en bouwen van een maatwerk keuken naar wens. Onze vakmensen worden jaarlijks bijgeschoold op gebied van keukenapparatuur en maatkeukens. Al onze specialisten zijn gecertificeerd meubelmaker, keuken interieurbouw en binnenhuisadviseur.

  Dit zorgt ervoor dat wij alles in huis hebben om voor u een maatwerk keuken naar wens te realiseren.

  De mogelijkheden met maatkeukens zijn eindeloos. U kunt uw creativiteit loslaten, of wij kunnen u adviseren over de ideale keuken op maat. Denk hierbij aan een eigen invulling van het keukenblad, de spoelbakken, inbouwapparatuur en kranen.

  Aan de hand van een duidelijke tekening krijgt u een goed beeld hoe uw keuken er uit zal gaan zien. In onze werkplaats zal vervolgens uw maatkeuken gemaakt worden. Zodra deze af is wordt hij uiteraard netjes bezorgd en geïnstalleerd.

  Heeft u interesse in een keuken op maat? Neem direct contact op met uw keukenspecialist voor een vrijblijvende offerte op maat en laat u informeren door de mogelijkheden!

  Offerte aanvragen

  keuken eiken gefineerd
  +13

  Wat voor maatwerk keuken zoekt u?

  Voor maatwerk keukens komen wij bij u thuis langs om de situatie te bekijken. Na afloop van het kennismakingsgesprek maken wij een offerte en een eerste ontwerp. Heeft u liever een afspraak op de zaak?

  Wij geven u door middel van een presentatie een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor maatwerk keukens. Een maatwerk keuken, dat wilt toch iedereen?

  Afspraak maken