Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Maatwerk keukens

De keuken is een belangrijk onderdeel van uw huis, u komt er namelijk vaker dan u in eerste instantie denkt. De keuken is niet alleen de plek waar u het eten klaar maakt, maar ook de plek waar u bijpraat met vrienden of familie of waar u misschien wel eet. Dat is tenminste als u de ruimte optimaal gebruikt met een maatwerk keuken. Bij Rob Sleegers kunt u terecht voor een maatwerk keuken waar u al jarenlang van droomt. Als meubelmaker leveren wij altijd de beste service en staat de wens van de klant voorop! Wij komen graag met u in contact om al uw wensen over de maatwerk keuken aan te horen en hierop een passende oplossing voor te vinden.

De mogelijkheden bij een maatwerk keuken

Wanneer we kijken naar maatwerk keukens zijn de mogelijkheden bijna oneindig, dus voordat we u meenemen in ons verhaal en de mogelijkheden benoemen is het goed om na te denken over bijvoorbeeld de volgende vragen:

 • Welke keukenstijl past het beste bij uw woning?
 • Hoeveel onderhoud wilt u hebben aan de keuken?
 • Wat voor soort keuken past het beste bij uw manier van leven?

Echter hoeft u nog geen volledig of perfect antwoord te kunnen geven op deze vragen, wij kunnen altijd met u praten over de mogelijkheden. Maar het is altijd goed om alvast stil te staan bij uw wensen, zo heeft u alvast een beeld vanuit waar we kunnen starten. Dit om hier vervolgens over in gesprek te gaan met elkaar en te komen tot een passend advies. Maar ongeacht uw dromen en wensen, bij ons kunt u rekenen op maatwerk keukens, snelle service en scherpe prijzen.

Benieuwd wat wij op het gebied van maatwerk keukens voor u kunnen betekenen? Bekijk maatwerk keukens die wij al hebben mogen realiseren.

Keukens bekijken

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 32 beoordelingen

  Benut de ruimtes in uw keuken maximaal met maatwerk keukens

  Heeft uw huis schuine wanden of is de hoek van uw keuken niet exact 90 graden? Geen probleem voor Rob Sleegers. Wij leveren maatwerk keukens die passen binnen uw specifieke ruimte. Heeft u een ongebruikt hoekje in uw huis? Onze medewerkers adviseren u over de maatwerkoplossingen om deze ruimtes zo goed mogelijk te benutten.

  Met maatwerk keukens haalt u het maximale uit uw keuken. Alle ruimtes worden benut en de keuken wordt precies gerealiseerd in de stijl die u wenst.

  Bent u fan van handgemaakte keukens? Kies dan voor een houten keuken op maat! Liever een minimalistisch en strak design? Ook moderne keukens kunnen op maat worden

  Maatwerk keukens naar wens

  Rob Sleegers heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen en bouwen van een maatwerk keuken naar wens. Onze vakmensen worden jaarlijks bijgeschoold op gebied van keukenapparatuur en maatkeukens. Daarnaast zijn al onze specialisten gecertificeerd meubelmaker, keuken interieurbouw en binnenhuisadviseur. Dit zorgt ervoor dat wij alles in huis hebben om voor u een maatwerk keuken naar wens te realiseren.

  De mogelijkheden met maatkeukens zijn eindeloos. U kunt uw creativiteit loslaten, of wij kunnen u adviseren over de ideale maatwerk keuken. Denk hierbij aan een eigen invulling van het keukenblad, de spoelbakken, inbouwapparatuur en kranen.

  Aan de hand van een duidelijke tekening krijgt u een goed beeld hoe uw keuken er uit zal gaan zien. In onze werkplaats zal vervolgens uw maatwerk keuken gemaakt worden. Zodra deze af is wordt deze niet alleen bij u bezorgd, maar ook met zorgvuldigheid geïnstalleerd. Wij weten namelijk als geen ander dat niet alleen de bouw, maar ook de installatie van een maatwerk keuken belangrijk is.

  Heeft u interesse in een maatwerk keuken? Neem direct contact op met uw keukenspecialist voor een vrijblijvende offerte op maat en laat u informeren door de mogelijkheden!

  Offerte aanvragen

  keuken eiken gefineerd

  Soorten maatwerk keukens

  Bij Rob Sleegers heeft u alle ruimte om een keuze te maken uit:

  Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het bouwen van maatwerk keukens en weten precies wat nodig is om goede keukens te bouwen en wat aansluit bij het bestaande interieur. Daarom kunt u altijd bij ons rekenen op advies op maat door één van onze adviseurs. Zij maken tijd voor al uw vragen en voorzien u van deskundig advies. Dit gesprek vindt plaats bij u thuis, zodat wij ook een goed beeld krijgen van de huidige situatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld alvast de afmetingen van de keukenruimte in kaart brengen.

  maatwerk keuken met kookeiland
  +13

  Wat voor maatwerk keuken zoekt u?

  Om niet alleen uw wensen en mogelijkheden aan te horen, maar ook om de ruimte om te meten zodat de keuken daadwerkelijk op maat is, komen wij graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken. Na afloop van het kennismakingsgesprek maken wij een eerste ontwerp en op basis daarvan een offerte. Zo weet u hoe ook meteen hoe veel de maatwerk keuken gaat kosten. Heeft u liever een afspraak op de zaak? Ook dat is geen probleem, wij geven u door middel van een presentatie een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor maatwerk keukens.

  Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen en de keuken is gebouwd, kan het gemonteerd worden in uw interieur. Met uiterste zorgvuldigheid monteren onze meubelmakers de maatwerk keuken in uw interieur. En wanneer de keuken goed is gebouwd en gemonteerd, rest er nog maar één ding en dat is jarenlang genieten van uw prachtige interieur.

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Wanneer u kiest voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij, kiest u voor een meubelmaker die beschikt over jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond en daardoor weet Rob Sleegers wat er allemaal komt kijken bij inbouwkeukens en maatwerk meubels.

  Wij weten als geen ander dat een keuken niet alleen de juiste stijl moet hebben zodat deze past binnen uw interieur, maar dat het ook van uiterst belang is dat de keuken op maat correct wordt gemaakt en geïnstalleerd. Dit om er voorkomen dat de keuken niet past of snel schade op loopt.

  Als u al duidelijk in beeld hebt hoe de maatwerk keuken eruit moet komen te zien, komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en een eerste design te maken. Maar ook als u nog geen duidelijk beeld heeft van hoe de keuken eruit moet komen te zien of als u met iemand wilt praten over wat de juiste keuze is, kunt u bij ons terecht. Samen zullen we er uit komen en eindigt u met de maatwerk keuken waar u naar zocht.

  Wilt u ook een maatwerk keuken?

  Dus kiest u ervoor om maatwerk keuken te laten bouwen en installeren in uw interieur? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij Rob Sleegers hebben we al honderden projecten succesvol mogen afronden, zo ook meerdere maatwerk keukens. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Een meubel naar wens is voor Rob Sleegers makkelijk te realiseren. Rob Sleegers is een meubel en interieur specialist die in Brabant en omstreken opereert.

  U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 0493 – 69 55 45 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

  Afspraak maken