Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Winkelinterieur

Rob Sleegers is een meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in het inrichten van winkels. Op het gebied van interieurbouw maken wij alle vormen en stijlen voor uw bedrijf. Ook het voortraject van ontwerp verzorgen onze winkel interieurbouwers.

Wij maken het mooiste winkel interieur in de stijl van uw bedrijf. Alles kan op maat gemaakt worden en wij kunnen diverse materialen en kleuren aanbieden. Zo wordt uw winkel interieurbouw zoals u wenst.

Winkelinterieur gecreëerd met de beste materialen

Als specialist op het gebied van winkel inrichtingen prefereren wij de kwalitatief goede materialen. U kunt hierbij denken aan de volgende materialen:

 • MDF dekkend gespoten in zijdemat
 • hoogglans gepolijst
 • HPL (High Pressure Laminate)
 • fineer massief afgewerkt in blanke lak
 • beitskleuren
 • natuurolie

Winkel interieurbouwer Rob Sleegers maakt alles voor u naar wens. Onze winkel interieurbouwers komen bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen door te spreken. Zo kunnen wij uw wensen realiseren en wordt interieur zoals u wenst.

Wilt u ideeën op doen voor uw winkel interieurbouw of wilt u zien wat onze winkel interieurbouwers al eens gemaakt hebben? Neem dan een kijkje op onze overzichtspagina.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  Winkel interieurbouw op maat gemaakt

  Voor winkels ontwerpen en plaatsen wij unieke op maat gemaakte winkel interieurbouw. Onze vakmensen hebben zich gespecialiseerd in winkel interieurbouw en kunnen u voorzien van het juiste persoonlijke advies.

  Voor advies of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 0493 – 69 55 45.

  Vraag offerte aan