Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Recensies

“Wat is dat te gek, een meubel ontwerpen en die dan later in je huis staat. Helemaal naar je zin, precies dat wat ik wil, wat past in mijn leefruimte. Een boekenkast/bureau uit een stuk, wat niet in één winkel te koop is. Het is heel goed uitgevoerd, tot op de millimeter. Netjes en heel precies geplaatst. Ben er heel blij mee!”

We zijn erg blij met het meubel en het contact met jou/jullie. Het meubel is perfect: goede afstelling en functioneel!

“Van ideevorming naar schets tot aan plaatsing van het haard/tv-meubel zijn we heel prettig begeleid door Rob en diens collega’s. Het meubel werd met zorg ingepakt en naar ons vervoerd. Hier is het kundig en strak gemonteerd waardoor het een prachtige eye-catcher in onze zitkamer is geworden.

Toen ik me na een week bedacht dat ik ten behoeve van kabels nog wat doorvoeren in het meubel wilde kwam er snel iemand langs, ondanks de drukke agenda van het bedrijf.

Hartelijk bedankt voor het meubel en onze gezamenlijke weg er naar toe!
Wij raden Rob Sleegers interieur/meubelmakerij aan.”

Bart Adriaans

Reeds jaren creëren wij kasten, keukens en meubelen op maat, kortom volledige interieurs. Echter creativiteit en de daadwerkelijke realisatie ervan gaan soms niet helemaal samen. Rob Sleegers verstaat de kunst om dit praktisch samen te voegen zonder de eindprijs uit het oog te verliezen.

Tezamen met het stipt nakomen van de gemaakte afspraken en de zeer kundige en mee-denkende uitvoerende meubelmakers maakt het, dat de samenwerking reeds vele jaren stand houdt.

La Meublerie Interieuradvies
Bert Janssen

    Wilt u meer informatie of advies op locatie?

    Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    5

    Gebaseerd op 34 beoordelingen