Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Kastwand op maat

Wilt u een kastenwand op maat laten maken door echte meubelmaker specialist? Stop met zoeken bij Rob Sleegers bent u aan het juiste adres. Rob Sleegers is de meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van interieurs. Een kastenwand op maat laten maken laat je doen door Rob Sleegers.
Bekijk onze kastenwanden op maat

Voordelen kastenwand op maat laten maken

Bij ons kunt u uw kastenwand zelf ontwerpen. En daarna de kasten door ons laten maken en dit voor zeer scherpe prijzen. Een kast op maat laken maken heeft vele voordelen. Allereerst heeft een maatkast precies de afmetingen die nodig zijn om deze perfect in uw kamer te laten passen. Verder benut u alle beschikbare ruimte en staat dit mooi afwerkt in uw huis. Een kastenwand op maat laten maken door ons betekent 100% maatwerk, uitgevoerd door vakmensen met passende prijzen.

Wij realiseren u droom kastenwand op maat

Een kastenwand op maat laat je natuurlijk maken door meubelmaker Rob Sleegers. Wat voor kleuren, uitvoering, hoeveel planken/deuren u ook nodig heeft, Dit kunnen wij voor u realiseren! Ook als u nog geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u adviseren en samen zullen we er altijd uit komen. Naast een kastenwand op maat houden we ons ook bezig met het maken van een slaapkamer met inloopkast, greep loze keuken, wandkasten op maat en nog veel andere soorten meubelen op maat.

Een Kastenwand op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem gerust eens een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze.
Verder kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten meubels. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +3

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Kiest u voor Rob Sleegers Interieur Makelaardij om een kastenwand op maat te laten maken, dan kiest u voor een meubelmaker met jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond. Daardoor weten de meubelmakers van Rob Sleegers precies wat er komt kijken bij maatwerk meubels en keukens.

  Wij weten als geen ander dat er veel komt kijken bij het laten maken van een kastenwand op maat. Zo zijn niet alleen de juiste afmetingen en stijl belangrijk, maar dat de meubel goed wordt gemaakt en geplaatst. Dit om te voorkomen dat de kast schade oploopt.

  Heeft u al een duidelijk beeld van hoe de kastenwand op maat eruit moet komen te zien? Dan komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en het design uit te werken. Maar ook wanneer u geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u helpen zodat u eindigt met een kastenwand op maat waar u naar op zoek bent.

  Naast kastenwanden op maat ook veel andere mogelijkheden

  U kunt bij Rob Sleegers terecht voor al uw meubels op maat, het maakt dus niet uit of het gaat om een kastenwand op maat of een andere meubel voor in uw interieur. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere inbouwkeukens, een badmeubel op maat of een slaapkamerkast op maat. Benieuwd wat we voor u allemaal kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag alles over wat wij doen en hoe wij u kunnen helpen.

  Wilt u ook een kastenwand op maat laten maken?

  Bent u op zoek naar een meubelmakelaar die een kastenwand op maat kan maken en installeren voor u? Dan zit u bij Rob Sleegers Interieur Makelaardij aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen wij u er alles over vertellen.

  Dus als u kiest om een kastenwand op maat te laten maken, kies dan voor Rob Sleegers, de meubel- en interieurspecialist die in Brabant en omstreken opereert.