Kastwand op maat

Wilt u een kastenwand op maat laten maken door echte meubelmaker specialist? Stop met zoeken bij Rob Sleegers bent u aan het juiste adres. Rob Sleegers is de meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van interieurs. Een kastenwand op maat laten maken laat je doen door Rob Sleegers.
Bekijk onze kastenwanden op maat

Voordelen kastenwand op maat laten maken

Bij ons kunt u uw Kastenwand zelf ontwerpen. En daarna de kasten door ons laten maken en dit voor zeer scherpe prijzen. Een kastenwand op maat laken maken heeft vele voordelen. Allereerst heeft een maatkast precies de afmetingen die nodig zijn om deze perfect in uw kamer te laten passen. Verder benut u alle beschikbare ruimte en staat dit mooi afwerkt in uw huis. Een kastenwand op maat laten maken door ons betekent 100% maatwerk, uitgevoerd door vakmensen met passende prijzen.

Wij realiseren u droom kastenwand op maat

Een kastenwand op maat laat je natuurlijk maken door meubelmaker Rob Sleegers. Wat voor kleuren, uitvoering, hoeveel planken/deuren u ook nodig heeft, Dit kunnen wij voor u realiseren! Ook als u nog geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u adviseren en samen zullen we er altijd uit komen. Naast een Kastenwand op maat houden we ons ook bezig met het maken van een slaapkamer met inloopkast, greep loze keuken, wandkasten op maat en nog veel andere soorten meubelen op maat.

Een Kastenwand op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem gerust eens een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze.
Verder kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten meubels. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken.

    Wilt u meer informatie of advies op locatie?

    Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    +3