Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Inbouwkast op maat

Kunt u geen kast vinden die past of heeft u het gevoel dat de kast niet past bij de rest? Een inbouwkast op maat is de ideale oplossing als een standaard kast niet volstaat. Rob Sleegers is een goede, betrouwbare meubelmaker die de inbouwkast op maat maakt die voldoet aan al uw persoonlijke wensen. Als meubelmaker zijn wij gepassioneerd in ons werk, leveren we altijd de beste service en staat optimaal gebruiksgemak altijd centraal. Wij staan voor u gereed!

Het maakt niet uit wat uw wensen zijn omtrent een inbouwkast op maat, bij ons kunt u uw inbouwkast helemaal zelf ontwerpen. Bij Rob Sleegers kunt u de inbouwkast ontwerpen die voldoet aan al uw wensen omtrent het aantal planken en compartimenten, maar ook aan broekenrekken, dassenrekken, schoenenrekken en hangsystemen. En als het ontwerp helemaal naar wens is, kunt u de inbouwkast door ons laten maken en dit voor zeer scherpe prijzen. Een inbouwkast op maat laten maken laat je doen door meubelbedrijf Rob Sleegers.

Meubel op maat aanvragen

Welk materiaal gebruiken voor een inbouwkast op maat?

U kunt kiezen voor verschillende materialen voor een inbouwkast op maat. Er zijn over het algemeen wel een aantal afwerkingsmaterialen die qua populariteit boven andere afwerkingsmaterialen uitsteken. Denk hierbij aan metaal, kunststof en massief hout. Maar bij Rob Sleegers kunt u ook kiezen voor andere materialen. Zo kunnen sommige platen ook afgewerkt worden met laminaat of melamine, wat een harde kunststoflaag in verschillende dekkende kleuren is. Dus het maakt niet uit van welk materiaal uw inbouwkast op maat gemaakt moet worden. Bij Rob Sleegers kunt u kiezen uit de verschillende materialen zodat de inbouwkast helemaal naar wens is.

Kies je voor open of gesloten inbouwkast op maat?

Bij het ontwerpen van uw inbouwkast op maat kunt u kiezen voor een open of gesloten inbouwkast. Misschien vraagt u zich af of er verschillen zijn tussen een open of gesloten inbouwkast op maat. En er zijn zeker verschillen, maar u kunt er ook voor kiezen om ze te combineren met elkaar.

Bij een open inbouwkast zal de nadruk liggen op het netjes ordenen van uw kleding. Dit is dan ook meestal het geval bij een inbouwkast. Bij een gesloten inbouwkast is het de vraag voor welk type deuren u kiest. Zo kunt u kiezen uit een aantal varianten:

 • Met schuifdeuren
 • Met spiegel
 • Met draaideuren

 

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +3

  Dé meubelmaker van Brabant en omstreken

  Rob Sleegers is dé meubelmaker van Brabant en omstreken, gespecialiseerd in het ontwerpen en de bouw van interieur. Zo kunt u onder andere terecht voor inbouw kledingkasten op maat als voor een maatwerk keuken. Een inbouwkast op maat heeft vele voordelen. Allereerst benut u alle beschikbare ruimte en past de kast precies binnen uw interieur. Daarnaast worden de inbouwkasten op maat van Rob Sleegers erg mooi afgewerkt.

  Naast onze kasten op maat kunnen wij diverse andere soorten meubels voor u op maat maken, bijvoorbeeld een badkamermeubel op maat, een wandmeubel op maat of een tv meubel op maat. Dus als u meerdere meubels op maat wilt laten maken, maak dan een afspraak en laat ons weten wat uw wensen zijn.

  Heeft u het besluit genomen om een inbouw kledingkast op maat te laten maken maar heeft u nog geen duidelijk beeld hoe deze eruit moet komen te zien? Ook dan kunt u bij ons langskomen, wij geven advies en samen komen we tot het ontwerp dat aan uw wensen voldoet.

  Wilt u ook een inbouwkast op maat?

  Bent u op zoek naar een meubelmakelaar die een inbouwkast op maat voor u kan maken en installeren? Dan zit u bij Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen wij u er alles over vertellen.

  Dus als u kiest voor een inbouwkast op maat, kies dan voor Rob Sleegers, de meubel en interieurbouwer in Asten die in Brabant en omstreken opereert.

  Vraag offerte aan