Inbouwkast op maat

Een inbouwkast op maat is de ideale oplossing als een standaard kast niet volstaat. Rob Sleegers is een goede, betrouwbare meubelmaker die voldoet aan al uw persoonlijke wensen.

Bij ons kunt u uw inbouwkast helemaal zelf ontwerpen. En daarna de inbouwkast door ons laten maken en dit voor zeer scherpe prijzen. Een kast op maat laten maken laat je doen door meubelbedrijf Rob Sleegers.

Meubel op maat aanvragen

Welk materiaal gebruik je voor een inbouwkast op maat?

Er zijn over het algemeen wel een aantal afwerkingsmaterialen die qua populariteit boven andere afwerkingsmaterialen uitsteken. Metaal, kunststof, massief hout zijn een aantal voorbeelden van degelijke materialen die je kunt gebruiken voor je inbouwkast op maat.

Sommige platen kunnen ook zijn afgewerkt met laminaat of melamine (harde kunststoflaag in verschillende dekkende kleuren).

Kies je voor open of gesloten inbouwkasten?

Zijn er verschillen dan? Jazeker, goed om even benoemd te hebben wat deze verschillen dan precies zijn. Je kunt ze namelijk ook combineren met elkaar. Bij een open inbouwkast zal de nadruk liggen op het netjes ordenen van je kleding. Dit is meestal het geval bij een inloopkast. Bij een gesloten inbouwkast is het de vraag welk type deuren je kiest. We zetten een aantal varianten van inbouwkasten voor u op een rij:

 • met schuifdeuren
 • met spiegel
 • met draaideuren

 

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  +3

  Dé meubelmaker van Brabant en omstreken

  Rob Sleegers is een meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van interieurs. Een inbouwkast op maat heeft vele diverse voordelen. Allereerst benut u alle beschikbare ruimte en staat dit bovendien erg mooi afgewerkt.

  Naast onze kasten op maat kunnen wij diverse andere soorten kasten op maat voor u maken, zoals een kledingkast op maat, wandmeubel op maat of een tv meubel op maat, maar natuurlijk ook ieder andere soort kast voor elke functie.

  Heeft u zelf al een idee om door ons een inbouwkast op maat te laten maken?

  Dit kunnen wij voor u realiseren! Ook als u nog geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u adviseren en samen zullen we er altijd uit komen.

  Snel een inbouwkast op maat nodig? Laat uw wensen direct achter!

  Voor al u vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten meubels. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken.

  Vraag offerte aan