Inbouwkeukens

Inbouwkeukens: volledig in uw stijl

Bij Rob Sleegers kunt u terecht voor Inbouwkeukensinbouwkeukens van hoogwaardige kwaliteit. Onze keukens variëren in stijl van modern tot landelijke en nostalgische keukens die geheel naar uw wensen worden vervaardigd. Inbouwkeukens bieden dé ideale oplossing wanneer uw keuken bepaalde afmetingen heeft waarin een standaard keuken niet tot zijn recht komt. Wij maken als interieur/meubelmakerij perfecte inbouwkeukens op maat.
 
Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord met deskundig advies op maat. Ook mogelijk op locatie!

Bekijk onze inbouwkeukens Advies Op Locatie

Houten keukens op maat

Alles is mogelijk met inbouwkeukens. Houten keukens op maat kunt u zelf samenstellen of wij kunnen u adviseren over de ideale keuken in uw woonsituatie. U kunt met handgemaakte keukens denken aan een eigen invulling van het keukenblad, spoelbakken en inbouwapparatuur. Rob Sleegers vervaardigt handgemaakte keukens die geheel aansluiten bij uw smaak en wensen. Om de beste inbouwkeukens af te leveren komen wij graag bij u langs voor persoonlijk advies om de ruimte te bekijken. Uw keuken wordt zo gemaakt dat het geheel aansluit bij de rest van uw interieur. Aan de hand van een professionele tekening krijgt u een goed beeld hoe uw keuken er uit komt te zien.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Rob Sleegers? Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Inbouwkeukens door specialisten

Rob Sleegers maakt handgemaakte inbouwkeukens die vervaardigd worden in onze moderne werkplaats. Zodra uw keuken af is wordt deze netjes bezorgd en geïnstalleerd. Service staat bij ons voorop!

Wilt u graag een maatkeuken door een specialist laten vervaardigen? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak afspraak