Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Inbouwkeukens: Volledig in uw stijl

De keuken is een belangrijke ruimte in uw huis, u bent er niet alleen om te koken maar ook om bij te praten met vrienden en familie of om er te eten. Gelukkig kunt u bij Rob Sleegers terecht voor inbouwkeukens van hoogwaardige kwaliteit die ook nog eens op maat worden gemaakt. De inbouwkeukens die wij op maat maken variëren in stijl, van modern tot landelijke en nostalgische keukens. De inbouwkeukens worden geheel naar uw wensen vervaardigd zodat u er optimaal van kunt genieten.

Een inbouwkeuken is dé ideale oplossing wanneer uw keuken bepaalde afmetingen heeft waarin een standaard keuken niet tot zijn recht komt. Wij hebben als interieur/meubelmakerij al meerdere perfecte inbouwkeukens op maat gemaakt.

Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden voor een inbouwkeuken op maat van Rob Sleegers? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord met deskundig advies op maat. Zelfs mogelijk op locatie!

Bekijk onze inbouwkeukens

Voordelen van inbouwkeukens

Wanneer u ervoor kiest om een inbouwkeuken te laten maken en te plaatsen, kiest u voor een keuken met vele voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen van een inbouwkeuken voor u op een rijtje gezet:

 • Ruimtebesparing
 • Optimaal gebruik van de ruimte
 • Alles is binnen handbereik
 • Je kunt efficiënt werken
 • Totaalplaatje erg harmonieus

Maar dit zijn niet de enige voordelen van een inbouwkeuken. Neem contact met ons op en onze meubelmakers vertellen u alles wat u moet weten over een inbouwkeuken op maat.

Advies Op Locatie

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +16

  Inbouwkeukens van hout op maat gemaakt

  Wanneer het aankomt op inbouwkeukens op maat is alles mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een houten keuken op maat samen te stellen. Benieuwd hoe of weet u niet waar u allemaal over na moet denken? Wij adviseren u graag over de ideale keuken in uw woonsituatie. Zo eindigt u altijd met een keuken waar u blij van wordt en waar u jarenlang mee vooruit kan.

  Wanneer u kiest voor een handgemaakte keuken kunt u denken aan een eigen invulling van onder andere:

  • het keukenblad;
  • de spoelbakken;
  • het inbouw keukenapparatuur.

  Rob Sleegers vervaardigt handgemaakte keukens die geheel aansluiten bij uw smaak en wensen. Om de beste keukens af te leveren komen wij graag bij u langs voor persoonlijk advies om de ruimte te bekijken. Uw keuken wordt zo gemaakt dat het geheel aansluit bij de rest van uw interieur. Aan de hand van een professionele tekening krijgt u een goed beeld hoe uw keuken er uit komt te zien.

  Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Rob Sleegers? Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

  Inbouwkeukens gemaakt en geïnstalleerd door specialisten

  Rob Sleegers maakt handgemaakte inbouwkeukens die vervaardigd worden in onze moderne werkplaats. Zodra uw keuken af is, wordt deze netjes bezorgd en geïnstalleerd. Service staat bij ons voorop!

  Wilt u graag een inbouwkeuken op maat door een specialist laten vervaardigen? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Wanneer u kiest voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij, kiest u voor een meubelmaker die beschikt over jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond en daardoor weet Rob Sleegers wat er allemaal komt kijken bij maatwerk keukens en meubels.

  Wij weten als geen ander dat een keuken niet alleen de juiste stijl moet hebben zodat deze past binnen uw interieur, maar dat het ook van uiterst belang is dat de inbouwkeuken op maat correct wordt gemaakt en geïnstalleerd. Dit om er voorkomen dat de keuken niet past of snel schade op loopt.

  Als u al duidelijk in beeld hebt hoe de inbouwkeuken op maat eruit moet komen te zien, komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en een eerste design te maken. Maar ook als u nog geen duidelijk beeld heeft van hoe de keuken eruit moet komen te zien of als u met iemand wilt praten over wat de juiste keuze is, kunt u bij ons terecht. Samen zullen we er uit komen en eindigt u met de inbouwkeuken op maat waar u naar zocht.

  Naast TV meubels met haard ook veel andere mogelijkheden

  U kunt bij Rob Sleegers terecht voor al uw meubels op maat, het maakt dus niet uit of het gaat om een TV meubel met haard op maat of een andere meubel voor in uw interieur. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere tv meubel op maat, een badmeubel op maat of een slaapkamerkast op maat. Benieuwd wat we voor u allemaal kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag alles over wat wij doen en hoe wij u kunnen helpen.

  Wilt u ook een inbouwkeuken op maat?

  Dus kiest u ervoor om inbouwkeuken op maat te laten bouwen en installeren in uw interieur? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij Rob Sleegers hebben we al honderden projecten succesvol mogen afronden, zo ook meerdere inbouwkeukens op maat. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Een meubel naar wens is voor Rob Sleegers makkelijk te realiseren. Rob Sleegers is een interieur en meubel specialist in Brabant en omstreken.

  U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 0493 – 69 55 45 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

  Maak afspraak