Inbouw keukens: Volledig in uw stijl

Bij Rob Sleegers kunt u terecht voor inbouwkeukens van hoogwaardige kwaliteit. Onze keukens variëren in stijl van modern tot landelijke en nostalgische keukens die geheel naar uw wensen worden vervaardigd of zelfs keukens die handgemaakt zijn.

Dit type keuken is dé ideale oplossing wanneer uw keuken bepaalde afmetingen heeft waarin een standaard keuken niet tot zijn recht komt. Wij maken als interieur/meubelmakerij perfecte inbouwkeukens op maat gemaakt.

Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord met deskundig advies op maat. Ook mogelijk op locatie!

Bekijk onze inbouwkeukens

Voordelen van inbouwkeukens

Er zijn meerdere voordelen te benoemen als we het over dit type hebben. Hieronder een opsomming van deze praktische voordelen:

 • Ruimtebesparing
 • Optimaal gebruik van de ruimte
 • Alles is binnen handbereik
 • Je kunt efficiënt werken
 • Totaalplaatje erg harmonieus

Advies Op Locatie

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  +16

  Inbouwkeukens van hout op maat gemaakt

  Alles is mogelijk met inbouwkeukens. Houten keukens op maat kunt u zelf samenstellen of wij kunnen u adviseren over de ideale keuken in uw woonsituatie.

  U kunt met handgemaakte keukens denken aan een eigen invulling van het:

  • keukenblad
  • spoelbakken
  • inbouw keukenapparatuur

  Rob Sleegers vervaardigt handgemaakte keukens die geheel aansluiten bij uw smaak en wensen. Om de beste keukens af te leveren komen wij graag bij u langs voor persoonlijk advies om de ruimte te bekijken. Uw keuken wordt zo gemaakt dat het geheel aansluit bij de rest van uw interieur. Aan de hand van een professionele tekening krijgt u een goed beeld hoe uw keuken er uit komt te zien.

  Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Rob Sleegers? Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

  Inbouwkeukens gemaakt en geïnstalleerd door specialisten

  Rob Sleegers maakt handgemaakte inbouwkeukens die vervaardigd worden in onze moderne werkplaats. Zodra uw keuken af is wordt deze netjes bezorgd en geïnstalleerd. Service staat bij ons voorop!

  Wilt u graag een maatkeuken door een specialist laten vervaardigen? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

  Maak afspraak