Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Een kledingkast op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een kledingkast, maar vindt u niet de standaard kast die past in de ruimte of die niet past in uw interieur? Dan bent u op zoek naar een kledingkast op maat. Met een kledingkast op maat benut u iedere ruimte optimaal, daarnaast kunt u de kledingkast zelf ontwerpen waardoor deze precies past in uw interieur. Het maakt niet uit of u een kledingkast tegen een schuine wand, een schuin dak, of in een hoek wilt. Het kan namelijk allemaal bij Rob Sleegers. Als dé meubelmaker in Eindhoven en omgeving zijn wij gepassioneerd in ons werk, leveren we altijd de beste service en staat optimaal gebruiksgemak bij ons altijd centraal. Wij staan voor u gereed!

Wat uw wensen op het gebied van kledingkasten op maat ook zijn, wij kunnen het voor u realiseren. In de nieuwe kast kunt u zelf de ruimte inrichten zoals u dat wilt. Denk bijvoorbeeld aan het aantal planken en compartimenten, maar ook aan broekenrekken, schoenenrekken en hangsystemen. Rob Sleegers bouwt uw kledingkast op maat en naar uw wensen!

Diverse soorten kledingkasten op maat

Een kledingkast op maat moet niet alleen de juiste afmetingen hebben, maar moet ook voldoen aan al uw wensen. Een kledingkast op maat laten maken door Rob Sleegers betekent dat u kunt kiezen uit verschillende vormen, zoals een losstaande kast, een inbouwkast of een gehele kastenwand. Maar u kunt ook kiezen of de kledingkast gebouwd moet worden met draai-, vouw- of schuifdeuren. Zo kunt u de kast geheel naar wensen ontwerpen en door ons te laten bouwen. Maar ook als u nog niet precies weet hoe de kast eruit moet komen te zien, kunt u bij ons terecht. Wij geven graag advies en denken met u mee zodat de kledingkast op maat precies is waar u naar op zoek bent.

Hoeken in een kamer benutten

Een kamer is niet altijd overal recht, soms heb je een schuine wand of een schuin dak. Hierdoor wordt het lastig om een standaard kledingkast te vinden die past in de ruimte. Maar door een kledingkast op maat te laten maken hoeft u niet bang te zijn dat de kast niet binnen de ruimte past. Een kledingkast op maat kan uiteindelijk een hele handige opbergplek worden. Het kan zelfs zo gebouwd worden dat het een inloopkast wordt, waar u al uw kleding kunt uitstallen. Een kledingkast op maat zorgt voor een optimaal gebruik van elke centimeter ruimte.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 34 beoordelingen

  +13

  Kledingkasten op maat die passen bij het interieur

  Zoals bekend komen kasten in verschillende maten en vormen, maar ook het materiaal van een kledingkast kan verschillend zijn. Een kledingkast op maat van Rob Sleegers kan dan ook van verschillende materialen en stijlen gemaakt worden. Als u een bepaalde kleur in uw kamer gebruikt dan kan de kast daar precies bij aansluiten. Ook is vrijwel iedere gewenste stijl mogelijk, denk bijvoorbeeld aan:

  • Klassiek
  • Modern
  • Landelijk
  • Trendy
  • Of juist neutraal.

  Doordat de kledingkast op maat wordt gemaakt kan deze worden aangepast aan de bestaande situatie en hoeft u geen concessies te doen.

  slaapkamerkast

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Kiest u voor Rob Sleegers Interieur Makelaardij voor uw kledingkast op maat, dan kiest u voor een meubelmaker die beschikt over jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond. Daardoor weten de meubelmakers van Rob Sleegers precies wat er komt kijken bij maatwerk meubels en keukens.

  Wij weten als geen ander dat een kledingkast op maat niet alleen de juiste afmetingen en stijl moet hebben, maar dat het ook zeer belangrijk is dat de meubel goed wordt gemaakt en geplaatst. Dit om er voorkomen dat de kledingkast schade op loopt.

  Heeft u al een duidelijk beeld van hoe de kledingkast op maat eruit moet komen te zien? Dan komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en het design uit te werken. Maar ook wanneer u geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u helpen zodat u eindigt met een kledingkast op maat waar u naar op zoek bent.

  Inbouwkast ingebouwd in een kamertje

  Wilt u ook een kledingkast op maat?

  Bent u op zoek naar een meubelmakelaar die een kledingkast op maat voor u kan maken en installeren? Dan zit u bij Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen wij u er alles over vertellen.

  Dus als u kiest voor een kledingkast of andere meubels op maat, kies dan voor Rob Sleegers, de meubel en interieur specialist die in Brabant en omstreken opereert.

  Slaapkamerkasten op maat