Kledingkast op maat laten maken

Met een kledingkast op maat benut u iedere ruimte optimaal. Wilt u een kledingkast tegen een scheve wand, een schuin dak, of in een hoek? Het kan allemaal bij Rob Sleegers. Als meubelmaker zijn wij gepassioneerd in ons werk, leveren we altijd de beste service en staat optimaal gebruikersgemak altijd centraal. Wij staan voor u gereed!

Wat uw wensen op het gebied van kledingkasten ook zijn, wij kunnen het voor u realiseren. In de kast kunt u zelf de ruimte inrichten zoals u dat wilt. Denk aan het aantal planken en compartimenten, maar ook aan broekenrekken, dassenrekken, schoenenrekken en hangsystemen waarmee u uw kleding kunt prefect kunt opbergen. Rob Sleegers bouwt uw kledinglast op maat!

Meubel op maat aanvragen

Diverse soorten kledingkasten op maat

Een kledingkast door Rob Sleegers betekent tot in de detail afgewerkt naar uw wensen. U kunt dan ook bij ons uw kast in verschillende vormen laten maken, zoals een losstaande kast, een inbouwkast of een gehele kastenwand. Deze kunnen gebouwd worden met draai-, vouw-, of schuifdeuren, afhankelijk van uw voorkeur en wat het meest optimaal is voor de beschikbare ruimte. Elke kledingkast op maat is bij ons mogelijk.

Hoeken in een kamer benutten

Een hoek van een kamer kan soms lastig te benutten zijn, maar door er een kledingkast op maat te maken kan het juist een hele handige opbergplek worden. Dit kan zelfs zo gebouwd worden dat het een inloopkast wordt, waar u al uw kleding kunt uitstallen. Een kledingkast op maat zorgt voor een optimaal gebruik van elke centimeter ruimte.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  +8

  Kledingkasten op maat die passen bij het interieur

  Een kledingkast op maat kan gemaakt worden van verschillende materialen en in de stijl die past bij uw interieur. Als u een bepaalde kleur in uw kamer gebruikt dan kan de kast daar precies bij aansluiten. Ook is vrijwel iedere gewenste stijl mogelijk, zoals:

  • klassiek
  • modern
  • landelijk
  • trendy
  • of juist neutraal.

  Doordat de kledingkast op maat wordt gemaakt kan deze worden aangepast aan de bestaande situatie en hoeft u geen concessies te doen.

  Wij gaan direct voor u aan de slag

  Als u ook een unieke kledingkast op maat of een andere kast op maat wilt, neem dan contact met ons op. Wij maken snel een afspraak met u en maken voor u een plan op maat. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0493 – 69 55 45.

  Vraag offerte aan