Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Inloopkast op maat gemaakt voor iedere wens

Een inloopkast op maat wie droomt daar nou niet van, al jouw schoenen en kleren netjes ingedeeld op kleur, maat en soort. Of allemaal door elkaar als je dat liever wilt natuurlijk, want met het inrichten van jou kast houden wij rekening met jouw wensen.

Wij maken jouw nieuwe inloopkast op maat zodat deze perfect past op de plek waar jij hem wil hebben. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het maken van een inloopkast maar wij weten uit ervaring dat dit niet zo maar een project voor iedereen is.

Meubelmakerij Rob Sleegers heeft jarenlange ervaring met het maken van een inloopkast op maat, natuurlijk kunt je ook bij ons terecht voor alle andere kasten. Kortom, wil jij een inloopkast laten maken dan zit je nu op de juiste website en aan het juiste adres.

Een inloopkast op maat kunnen wij van alle gemakken voorzien, dat is de garantie die je krijgt als je jouw inloopkast laat maken bij Rob Sleegers. Bij ons kun je alles zelf samenstellen:

 • Kies jouw kleur
 • Verschillende materialen
 • De indeling van de kast kan geheel naar wens aangepast worden
 • Maak hem naar jouw wens, laden, spiegels, verlichting, deuren en nog veel meer!

Dus ben jij op zoek naar een inloopkast op maat dan hoef je niet de vraag te stellen of jouw idee wel mogelijk is, want wij kunnen (bijna) alles maken. Met onze gediplomeerde meubelmakers kunnen wij zelfs een inloopkast maken bij schuine wanden. Dit is erg ruimtebesparend en zorgt voor weinig loze ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op met ons.

Contact

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +2

  Kosten inloopkast op maat

  Wat kost een inloopkast laten maken? Is een vraag die we vaak krijgen, echter hangt dit van zoveel dingen af dat het onmogelijk is om een indicatie van de prijs te geven zonder eerst meer informatie te hebben over de kast.

  Wat zijn de afmetingen, welke accessoires en welke materialen zie jij graag terug in jouw inloopkast op maat? Heb jij al een idee of zelfs een ontwerp van jouw perfecte kast dan kunnen wij gemakkelijk een offerte maken zodat je vooraf weet wat de kosten zullen zijn.

  Wil je liever samen met ons tot een ontwerp komen dan kan dat natuurlijk ook, samen lopen wij de mogelijkheden door en maken een droomontwerp voor jouw nieuwe inloopkast op maat. Maak afspraak

  Vraag Offerte Aan