Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Schuifdeurkast op maat

Bent u op zoek naar een schuifdeurkast maar kunt u er geen vinden die de juiste maten heeft en die past binnen uw interieur? Dan bent u op zoek naar een schuifdeurkast op maat. Rob Sleegers is dé meubelmaker in Brabant en maakt niet alleen de schuifdeurkast op maat maar ook nog helemaal naar uw wensen. Meubelmakerij is onze passie en vanzelfsprekend hoort daar een goede service bij. Hierdoor wordt u goed geholpen en eindigt u met de schuifdeurkast die perfect in uw interieur past.

Het maakt niet uit wat uw wensen zijn omtrent een schuifdeurkast op maat. Uw persoonlijke wensen staan bij ons altijd centraal. Bij Rob Sleegers kunt u de schuifdeurkast ontwerpen die voldoet aan al uw wensen omtrent het aantal planken en compartimenten, maar schoenenrekken en hangsystemen. En als het ontwerp af is, kunt u de kast ook door ons laten maken. En een schuifdeurkast op maat laten maken betekent bij Rob Sleegers:

 • 100% maatwerk
 • Zeer voordelige prijzen
 • Ervaren vakmensen.

Meubel op maat aanvragen

Welke onderdelen heeft een schuifdeurkast?

Een schuifdeurkast bestaat uit verschillende onderdelen. Wij leggen graag de twee belangrijkste onderdelen van een schuifdeurkast voor u uit:

 • Schuifdeursysteem: Een dergelijk systeem zorgt ervoor dat de schuifdeur in de kast zelf kan worden geplaatst
 • Rails voor de schuifdeur: De deur van de kast moet natuurlijk van links naar rechts kunnen schuiven. De rails maakt dit mogelijk.

Omdat u bij Rob Sleegers een schuifdeurkast op maat kan laten maken, heeft u invloed op de onderdelen van een schuifdeurkast. Wij horen graag uw wens en maken hier een passend ontwerp op zodat u uiteindelijk kunt genieten van een schuifdeurkast die perfect in uw interieur past.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 34 beoordelingen

  Waar u op moet letten bij een schuifdeurkast?

  Als u ervoor kiest om een schuifdeurkast op maat te laten maken moet u rekening houden met een aantal dingen. Om u hierbij te helpen zodat u uiteindelijk de gewenste schuifdeurkast op maat kan laten installeren, hebben we een aantal belangrijke punten op een rij gezet die essentieel zijn:

  • Waar komt de kast te staan? Alles netjes afgemeten? Alle maten heeft u op papier staan. Heel goed, alleen is de plek waar u de schuifdeurkast wil plaatsen wel de plek waar de kast het beste uitkomt in de kamer?
  • Wat zijn de afmetingen van de schuifdeurkast? Een foutje bij het opmeten bepaald of de kast wel of niet gaat passen. Meet goed de hoogte plus de breedte, desnoods twee of meerdere keren en door meerdere personen. Een klein meetfoutje bepaald of je er wel of niet direct plezier van hebt.
  • Sluit de stijl van de kast aan bij uw interieur. U kunt veel kanten op qua stijl. Kiest u voor een landelijke schuifdeurkast? een meer moderne variant?  Of gaat de voorkeur toch uit naar een klassieke schuifdeurkast. Kijk goed naar hoe uw interieur is ingericht en maak vervolgens uw keuze voor een bepaald type schuifdeur.
  • Welke kleur krijgt de schuifdeurkast? U begrijpt dat een kast met een totaal andere kleur dan het interieur er misschien wat vreemd uitziet en niet voor een passend geheel zorgt.
  • Heeft de kast van binnen een functioneel ontwerp? Laatjes, ruimtes om kleding op te hangen. Wanneer u dit doelgericht inricht heeft u meer plezier van het ontwerp.

  Als u nog niet helemaal weet wat voor soort schuifdeurkast op maat u wilt hebben, is dit niet erg. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij geven u graag advies over alle mogelijkheden wanneer het aankomt op schuifdeurkasten. Samen komen we erachter wat uw wensen zijn en hoe we de schuifdeurkast op maat moeten ontwerpen.

  Persoonlijke schuifdeur op maat

  Als u kiest voor een schuifdeurkast op maat wilt u natuurlijk niet dat deze alleen precies past op de plek, maar ook dat deze past in uw interieur. Rob Sleegers bouwt graag uw persoonlijke schuifdeur. Dat houdt in dat het volledig is aangepast op uw wensen. Het gaat dan om uw wensen omtrent materiaal, kleur, afwerking etc. Wij zijn dé meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van persoonlijke interieurs.

  Wij gaan graag persoonlijk met u om tafel zitten om al uw wensen door te spreken. Wij komen dan ook naar wens persoonlijk bij u langs. We maken voor u een plan op maat en bepalen hierbij de materialen, kleuren en natuurlijk de afmetingen. Dit om ervoor te zorgen dat u eindigt met de schuifdeurkast naar uw wensen.

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Wij zijn al heel wat jaren werkzaam in meubelmakerij. We hebben dan ook al honderden projecten op onze naam staan en weten als geen ander wat er komt kijken bij het op maat maken van bijvoorbeeld schuifdeurkasten.

  Het is niet alleen belangrijk dat een schuifdeur kledingkast op maat past binnen uw interieur, maar het is ook van uiterst belang dat een schuifdeurkast correct wordt gemaakt en geïnstalleerd. Dit om te voorkomen dat bijvoorbeeld de deuren niet goed kunnen openen en sluiten.

  Heeft u zelf al een idee om door ons een kast op maat te laten maken? Dit kunnen wij voor u realiseren! Maar ook als u nog geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u adviseren en samen zullen we er altijd uit komen.

  Naast schuifdeurkasten ook veel andere mogelijkheden

  Bij Rob Sleegers kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar meubels op maat. Wij houden ons namelijk met meer bezig dan met enkel kasten op maat. Zo kunt u terecht voor een inbouwkast op maat, een keuken op maat of een tv meubel met haar op maat.

  Neem gerust eens een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze. Verder kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten interieur op maat. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken.

  Vraag offerte aan