Een schuifdeurkast op maat: wonen in eigen stijl

Schuifdeurkast op maat

Wilt u een schuifdeurkast op maat laten maken? Rob Sleegers is dé meubelmaker van Asten in Brabant. Meubelmakerij is onze passie en vanzelfsprekend hoort daar een goede service bij. Uw persoonlijk wensen staan dan ook altijd bij ons centraal. De schuifdeurkast wordt dan ook in elke vorm en in elke gewenste breedte gemaakt. Een schuifdeurkast op maat laten maken betekent bij Rob Sleegers 100% maatwerk, zeer voordelige prijzen en ervaren vakmensen.
Meubel op maat aanvragen

Bekijk ons portfolio:

Alles is mogelijk

Rob Sleegers bouwt graag uw persoonlijke schuifdeur. Dat houdt in dat het volledig is aangepast op uw wensen. Materiaal, kleur, afwerking etc. Wij zijn een meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van persoonlijke interieurs. Wij gaan graag persoonlijk met u om tafel zitten om al uw wensen door te spreken. Wij komen dan ook naar wens persoonlijk bij u langs. We maken voor u een plan op maat en bepalen hierbij de materialen, kleuren en natuurlijk de afmetingen.

Continue vertrouwen op expertise

Wij zijn al heel wat jaren werkzaam in meubelmakerij. We hebben dan ook al honderden projecten op onze naam staan en weten als geen ander wat er komt kijken bij het op maat maken van bijvoorbeeld schuifdeuren. Het is uiteraard van uiterst belang dat een schuifdeurkast helemaal passend en kloppend met de huidige situatie wordt geplaatst. Dit om te voorkomen dat deuren niet goed kunnen openen en sluiten bijvoorbeeld. Heeft u zelf al een idee om door ons een kast op maat te laten maken? Dit kunnen wij voor u realiseren! Ook als u nog geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u adviseren en samen zullen we er altijd uit komen.

Naast schuifdeurkasten ook veel andere mogelijkheden

Naast een schuifdeurkast op maat houden we ons ook bezig met het maken van een slaapkamer met inloopkast, greeploze keuken, wandkasten op maat en nog veel andere soorten meubelen op maat. Neem gerust eens een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze. Verder kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten meubels. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken.
Vraag offerte aan