Schuifdeurkast op maat

Wilt u een schuifdeurkast op maat laten maken? Rob Sleegers is dé meubelmaker in Brabant. Meubelmakerij is onze passie en vanzelfsprekend hoort daar een goede service bij.

Uw persoonlijk wensen staan dan ook altijd bij ons centraal. De schuifdeurkast wordt dan ook in elke vorm en in elke gewenste breedte gemaakt. Een schuifdeurkast op maat laten maken betekent bij Rob Sleegers:

 • 100% maatwerk
 • zeer voordelige prijzen
 • ervaren vakmensen.

Meubel op maat aanvragen

Welke onderdelen heeft een schuifdeurkast?

Waar bestaat een schuifdeurkast eigenlijk uit? Twee belangrijke onderdelen van een schuifdeurkast zijn:

 • Schuifdeursysteem: Een dergelijk systeem zorgt ervoor dat de schuifdeur in de kast zelf kan worden geplaatst
 • Rails voor de schuifdeur: De deur van de kast moet natuurlijk van links naar rechts kunnen schuiven. De rails maakt dit mogelijk.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Waar u op moet letten bij een schuifdeurkast?

  Bedenk een aantal dingen goed voordat u een schuifdeurkast wilt laten installeren. We hebben een aantal belangrijke punten op een rij gezet die essentieel zijn voordat u een schuifdeurkast laat plaatsen.

  • Waar komt de kast te staan? Alles netjes afgemeten? Alle maten heeft u op papier staan. Heel goed, alleen is de plek waar u de schuifdeurkast wil plaatsen wel de plek waar de kast het beste uitkomt in de kamer?
  • Wat zijn de afmetingen van de schuifdeurkast? Een foutje bij het opmeten bepaald of de kast wel of niet gaat passen. Meet goed de hoogte plus de breedte, desnoods twee of meerdere keren en door meerdere personen. Een klein meetfoutje bepaald of je er wel of niet direct plezier van hebt.
  • Sluit de stijl van de kast aan bij uw interieur. U kunt veel kanten op qua stijl. Kiest u voor een landelijke schuifdeurkast? een meer moderne variant?  Of gaat de voorkeur toch uit naar een klassieke schuifdeurkast. Kijk goed naar hoe uw interieur is ingericht en maak vervolgens uw keuze voor een bepaald type schuifdeur.
  • Welke kleur krijgt de schuifdeurkast? U begrijpt dat een kast met een totaal andere kleur dan het interieur er misschien wat vreemd uitziet en niet voor een passend geheel zorgt.
  • Heeft de kast van binnen een functioneel ontwerp? Laatjes, ruimtes om kleding op te hangen. Wanneer u dit doelgericht inricht heeft u meer plezier van het ontwerp.

  Persoonlijke schuifdeur op maat

  Rob Sleegers bouwt graag uw persoonlijke schuifdeur. Dat houdt in dat het volledig is aangepast op uw wensen. Materiaal, kleur, afwerking etc. Wij zijn een meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van persoonlijke interieurs.

  Wij gaan graag persoonlijk met u om tafel zitten om al uw wensen door te spreken. Wij komen dan ook naar wens persoonlijk bij u langs. We maken voor u een plan op maat en bepalen hierbij de materialen, kleuren en natuurlijk de afmetingen.

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Wij zijn al heel wat jaren werkzaam in meubelmakerij. We hebben dan ook al honderden projecten op onze naam staan en weten als geen ander wat er komt kijken bij het op maat maken van bijvoorbeeld schuifdeuren.

  Het is uiteraard van uiterst belang dat een schuifdeurkast helemaal passend en kloppend met de huidige situatie wordt geplaatst. Dit om te voorkomen dat deuren niet goed kunnen openen en sluiten bijvoorbeeld.

  Heeft u zelf al een idee om door ons een kast op maat te laten maken? Dit kunnen wij voor u realiseren! Ook als u nog geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u adviseren en samen zullen we er altijd uit komen.

  Naast schuifdeurkasten ook veel andere mogelijkheden

  Naast een schuifdeurkast op maat houden we ons ook bezig met het maken van een slaapkamer met inloopkast, greeploze keuken, wandkasten op maat en nog veel andere soorten meubelen op maat.

  Neem gerust eens een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze. Verder kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten meubels. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken.

  Vraag offerte aan