Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Op maat gemaakte keukens

Op maat gemaakte keukens zijn de droom voor interieurs, doordat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Een keuken die met de hand gemaakt is, krijgt een uniek en persoonlijk karakter mee. Bepaalde bewerkingen kunnen machinaal bijvoorbeeld niet gemaakt worden, maar met de hand juist wel. En met een op maat gemaakte keuken heeft u echt iets unieks in huis.

Een keuken op maat hoeft niet duur te zijn. Wij werken namelijk kostenefficiënt en door onze jarenlange expertise verspillen wij geen onnodige tijd. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke intake. Neem contact met ons op voor al uw vragen, persoonlijk advies en/of meer informatie.

Al jaren zijn wij in de regio van Brabant actief. Wij hebben daarom al veel projecten op onze naam staan.

Wilt u alvast een voorproefje van hoe uw keuken er uit kan zien? Wilt u wellicht inspiratie op doen? Bekijk dan online een greep uit onze projecten.

Portfolio op maat gemaakte keukens

Op maat gemaakte keukens in de stijl die u wilt

Op maat gemaakte keukens kunnen gemaakt worden in iedere stijl die bij uw smaak past, zoals landelijke en nostalgische keukens, maar ook modern, klassiek of zelfs een combinatie van deze stijlen. Ook de kleur van de keuken kan precies afgestemd worden op de rest van uw interieur, zodat deze naadloos past binnen de rest van uw huis.

U heeft bij ons keuze uit verschillende materialen. Samen bespreken wij uw persoonlijke wensen. Tot de exacte afwerking kunt u uw wensen doorgeven.

Het mooie aan op maat gemaakte keukens is bovendien dat de indeling ook helemaal naar wens is in te richten. U bepaalt waar de oven komt, het gasfornuis, de koelkast of misschien kiest u zelfs voor een mooi kookeiland. De mogelijkheid om uw keuken naar eigen inzichten in te richten geeft u de ruimte die nodig is om de keuken optimaal te benutten en zonder frustratie van uw kookkunsten gebruik te kunnen maken.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 32 beoordelingen

  +21

  Hoe wij een keuken voor u bouwen

  Onze vakmensen hebben al jarenlang ervaring met het maken van maatwerk keukens. Deze vakmensen zijn in het bezit van de nodige vakdiploma’s voor meubelmakerij, woninginrichting, binnenhuisadviseur en worden jaarlijks geschoold om op de hoogte te blijven van de modernste keukenapparatuur.

  • Eerst komt één van onze adviseurs langs om uw wensen persoonlijk te bespreken en u te voorzien van goed advies over de diverse mogelijkheden.
  • Vervolgens wordt er al in een vroeg stadium een duidelijk ontwerp geschetst die overeenkomt met uw wensen. Ook beschrijven wij welke materialen er gebruikt gaan worden.
  • Hierna wordt er een heldere offerte gemaakt, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • In onze moderne werkplaats wordt uw keuken gemaakt
  • zodra de keuken af is wordt deze netjes bij u bezorgd en vakkundig geïnstalleerd.

  Rob Sleegers interieur/meubelmakerij staat bovendien bekend om hoogwaardige afwerking van het eindproduct en natuurlijk kunt u rekenen op onze aftersales, mocht dat nodig zijn. Bij ons staat service en persoonlijk advies voorop!

  Wilt u ook een op maat gemaakte keuken?

  Neem dan contact op met ons en wij maken een afspraak om uw wensen op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

  Maak afspraak