Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Installeer unieke meubels in uw interieur

In sommige gevallen voldoen standaardmeubelen niet, omdat u over een huis of bedrijfsruimte met afwijkende afmetingen beschikt of omdat u iets wilt dat niemand anders heeft. In zulke gevallen kan Rob Sleegers Interieurbouw u van dienst zijn. Dankzij onze mogelijkheden als interieurbouwer beschikken inmiddels heel wat mensen over een originele, praktische en unieke meubelen uit onze meubelmakerij.

Graag geeft een van Rob Sleegers professionele interieurbouwers u meer advies.

Horeca interieurbouw

Ook voor horecabedrijven bouwen wij interieurs op maat. Voor hotels, restaurants en cafés ontwerpen en plaatsen wij unieke op maat gemaakte interieurs. Met een op maat gemaakte horeca interieur kunt u uw etablissement de uitstraling en sfeer geven die u wenst.

Onze vakmensen hebben zich gespecialiseerd in horeca interieurbouw en kunnen u voorzien van het juiste persoonlijke advies.

Voorbeelden van interieurbouw

Rob Sleegers is de specialist in winkel interieurbouw en interieurbouw voor Eindhoven en omstreken.

Op deze pagina vind u een overzicht van de opdrachten die wij voor onze klanten tot uitvoering hebben gebracht.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 26 beoordelingen

  Onze projecten