Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Maatwerk interieur

Een interieur die niemand anders heeft, een die perfect op maat gemaakt is. Rob Sleegers kan u met een maatwerk interieur van dienst zijn! Wij realiseren interieurbouw op maat voor horeca, zorginstellingen, gemeenten en meer!

U krijgt een maatwerk interieur, compleet in de stijl die u wenst! Neem contact op met uw interieurbouwer voor de mogelijkheden!

Afspraak maken

Of vraag offerte aan!

Mogelijkheden voor maatwerk interieur

Dankzij maatwerk interieur beschikken een groot aantal bedrijven en particulieren over originele, praktische en unieke meubelen op maat. De mogelijkheden bij deze vorm van interieurbouw zijn eindeloos. Heeft u graag een complete make-over voor uw horeca onderneming, showroom, balie of winkel?

Wij realiseren een compleet interieur zoals u het wenst. Door middel van maatwerk interieur krijgt elke ruimte een persoonlijke. Deze persoonlijke touch draagt bij aan een prettige woon- en werksfeer. Of het nu gaat om inbouwkasten, wandkasten, keukens of een compleet interieur voor uw kantoor of werkruimte.

Ook de inrichting van winkels of een ontvangstbalie in de receptie van uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Alles van strak en modern tot klassiek is mogelijk. Heeft u al een uniek idee in gedachten?

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  Praktisch, uniek en origineel interieur op maat

  Waarom u zou kiezen voor interieur op maat? De kans is groot dat u in het verleden gemerkt heeft dat meubels of interieur niet voldoen aan uw wensen. Het model en ontwerp is perfect, maar de gewenste materialen of kleuren zijn niet beschikbaar. Met een interieur op maat komt hier voorgoed verandering in.

  Het realiseren van een praktisch, uniek en origineel interieur op maat is een specialistisch vak. Hoogwaardige meubels maken vergt kennis van materialen, hoge mate van creativiteit en het combineren van deze met ruimte en omgeving.

  Dit is precies waar de specialisatie van Rob Sleegers ligt. Onze medewerkers beschikken over diploma’s als meubelmaker, keuken- en interieurbouw en binnenhuisadviseur.

  Wij geven u waardevol interieuradvies over de wijze waarop u de gewenste sfeer en stijl kunt creëren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Offerte aanvragen

  werkplekken kantoor

  Inspiratie nodig?

  Laat u inspireren door de mogelijkheden. Bekijk onze gerealiseerde projecten en maak een vrijblijvende afspraak voor uw interieur op maat.

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Kiest u voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij voor een maatwerk interieur, dan kiest u voor een meubelmaker met jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond. Daardoor weten de meubelmakers van Rob Sleegers precies wat er komt kijken bij maatwerk interieur.

  Wij weten als geen ander dat er veel komt kijken bij het laten maken van een maatwerk interieur. Zo zijn niet alleen de juiste afmetingen en stijl belangrijk, maar ook dat het interieur goed wordt gemaakt en geplaatst. Dit om er voorkomen dat het interieur schade op loopt.

  Heeft u al een duidelijk beeld van hoe uw maatwerk interieur eruit moet komen te zien? Dan komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en het design uit te werken. Maar ook wanneer u geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u helpen zodat u eindigt met het interieur waar u naar op zoek bent.

  Wilt u ook een maatwerk interieur?

  Bent u op zoek naar een meubelmakelaar die een maatwerk interieur voor u kan realiseren? Dan zit u bij Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen wij u er alles over vertellen.

  Dus als u kiest voor een maatwerk interieur, kies dan voor Rob Sleegers, de meubel en interieur specialist die in Brabant en omstreken opereert.