Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Meubelmaker & bouw van uw interieur

Rob Sleegers is een meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van interieurs. Wij maken alle vormen en stijlen keukens, meubelen en interieurs op maat voor particulier en bedrijf.

Als meubelmaker en prefereren wij de kwalitatief goede materialen. U kunt hierbij denken aan mdf dekkend gespoten in zijdemat, hoogglans gepolijst, hpl, fineer massief afgewerkt in blanke lak, beitskleuren en natuurolie voor de bouw van de interieur.

U wilt meubels op maat? Neem vrijblijvend contact op of lees meer over onze werkwijze.

Soort werkzaamheden waarmee we u kunnen helpen:

Bedrijfsgegevens

Bel voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek:

Rob Sleegers interieur/meubelmakerij
Oliemolen 2
5721 WN Asten
Tel.: 0493 – 69 55 45
E-mail.: info@robsleegers.nl
KvK-nummer: 17087170

Voorbeelden projecten

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  Meubels FSC Gecertificeerd

  Een toenemend aantal producten uit ons assortiment zijn FSC gecertificeerd. Dit houdt in dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt. Door het kiezen voor producten met deze keurmerken dragen we bij aan het behoud van de bossen.

  Bossen zijn van levensbelang. Honderden miljoenen mensen wereldwijd zijn ervan afhankelijk voor hun levensonderhoud. Tachtig procent van alle planten en dieren leeft in het bos. Bossen zorgen voor een gezond klimaat en voor zuurstof. En natuurlijk zijn bossen belangrijk voor al het hout dat we gebruiken in de bouw.

  Nog steeds verdwijnt er elke twee seconden een stuk bos ter grootte van een voetbalveld. Steeds meer opdrachtgevers vragen daarom om hout en plaatmateriaal afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Voor elke toepassing is er een duurzaam gecertificeerd alternatief beschikbaar.

  Rob Sleegers is officieel FSC gecertificeerd onder nummer: SCS-COC-005656.

  FSC keurmerk