Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken door een goede, betrouwbare meubelmaker? Stop met zoeken, Rob Sleegers kijkt samen met u naar de wensen en de mogelijkheden binnen uw interieur.

Wat voor kast u ook graag op maat wilt laten maken, wij regelen het voor u! Van een garderobekast op maat tot een keukenkast op maat. Alles kan volledig aan de hand van uw wensen worden geproduceerd.

Uiteraard voorzien wij u van professioneel advies. Voor het op maat laten maken van uw kast komen wij graag langs op locatie voor persoonlijk advies. Wij zijn u graag van dienst voor de volgende taken:

 • Ontwerp
 • Advies
 • Uitvoering

Bekijk Onze Kasten Op Maat

De voordelen van een kast op maat

Rob Sleegers is een meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van interieurs. Een kast op maat laken maken heeft vele voordelen.

Ten eerste is het zo dat het maken van een kast op maat veel mogelijkheden biedt. Zo kunt u uw kast met verschillende materialen laten maken. Door het gebruik te maken van verschillende materialen heeft u een unieke kast.

Verder benut u alle beschikbare ruimte en staat dit mooi afwerkt in uw huis.Denk bijvoorbeeld aan het opvullen van moeilijke hoeken of een kast die precies in uw inrichting pas.Een kast op maat laten maken door ons betekent 100% maatwerk, uitgevoerd door vakmensen en passende prijzen.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  +8

  Een maatkast die past bij uw interieur

  Wilt u graag uw droomkast laten maken? Dan kunnen wij deze kast voor uw realiseren. Wij zorgen ervoor dat u niks tekort komt en dat de kast van alle gemakken is voorzien. Mocht u nog twijfelen over de mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op.

  Naast een kast op maat laten maken kunnen wij nog diverse andere soorten kasten maken, zoals:

  Voor al u vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten meubels.

  Om u een persoonlijk advies op maat te geven, komen wij graag op locatie bekijken wat er mogelijk is binnen uw interieur. Geef binnen een paar minuten uw wensen door  aan ons en vraag een offerte aan voor het maken van een kast op maat.

  Vraag Offerte Aan