Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken door een goede, ervaren meubelmaker? Stop met zoeken, Rob Sleegers Interieur is de specialist in maatwerk kasten. Uw wensen vertaalt naar een prachtige kast op maat. Samen met u bekijken en bespreken we de mogelijkheden binnen uw huidige interieur.

Wat voor kast u graag zou willen maken, wij regelen het van A tot Z. Van ontwerp tot realisatie, kleine kasten tot grote ingewikkelde ontwerpen. Ons is geen uitdaging te gek. Alles kan volledig aan de hand van uw wensen worden geproduceerd.

Dé perfecte kast op maat voor uw interieur. Bij ons kunt u terecht voor:

Uiteraard voorzien wij u van professioneel advies. Voor het op maat laten maken van uw kast komen wij graag langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst voor ontwerp, advies en uitvoering. Kortom, het complete proces.

De voordelen van een kast op maat laten maken

Een maatwerk kast heeft vele voordelen. Ten eerste biedt het maken van een kast op maat veel mogelijkheden. U kunt het in principe zo gek maken, zoals u wilt. U heeft de keus uit verschillende stijlen en materialen. Daardoor is het altijd mogelijk om een unieke kast te maken die naadloos aansluit bij het huidige interieur.

Daarnaast benut u alle beschikbare ruimten optimaal. In elk huis zijn minder optimale ruimtes te vinden, zoals hoeken of schuin aflopende wanden. Een interieurbouwer maakt de kast perfect op maat, zodat de alle beschikbare ruimte benut wordt. Bovendien wordt de kast mooi afgewerkt in uw huis, wat eenheid creëert met de andere meubelen. Wilt u ook een kast op maat laten maken door de vakmensen van Rob Sleegers Interieur? Neem dan nu contact op.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 32 beoordelingen

  +10

  Een maatkast voor uw interieur

  Wilt u graag een kast op maat laten maken? Dan kunnen wij deze kast voor uw realiseren. Wij zorgen ervoor dat u niks tekort komt en dat de kast van alle gemakken zijn voorzien.

  Ons team maakt enkel en alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen. Deze hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar verhogen ook de waarde van uw huis. Zo kunt u lang en optimaal genieten van uw op maat gemaakte kast.

  Voordat wij uw kast op maat maken, gaan we samen met u de mogelijkheden bespreken. We komen graag bij u langs, zodat we een goed beeld krijgen van de huidige situatie en indien nodig verrichten we alvast een aantal metingen. Uw wensen vertalen wij naar de perfecte kast. Vervolgens gaan wij aan de slag met productie van de kast en installeren we maatkast bij u thuis.

  kastwand ingebouwd in een bijkeuken

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Kiest u voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij om een kast op maat te laten maken, dan kiest u voor een meubelmaker met jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond. Daardoor weten de meubelmakers van Rob Sleegers precies wat er komt kijken bij maatwerk meubels en keukens.

  Wij weten als geen ander dat er veel komt kijken bij het laten maken van een kast op maat. Zo zijn niet alleen de juiste afmetingen en stijl belangrijk, maar dat de meubel goed wordt gemaakt en geplaatst. Dit om er voorkomen dat de kast schade op loopt.

  Heeft u al een duidelijk beeld van hoe de kledingkast op maat eruit moet komen te zien? Dan komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en het design uit te werken. Maar ook wanneer u geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u helpen zodat u eindigt met een kledingkast op maat waar u naar op zoek bent.

  Wilt u ook een kast op maat laten maken?

  Bent u op zoek naar een meubelmakelaar die een kast op maat kan maken en installeren voor u? Dan zit u bij Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen wij u er alles over vertellen.

  Dus als u kiest om een kast op maat te laten maken, kies dan voor Rob Sleegers, de meubel en interieurbouwer in Asten die in Brabant en omstreken opereert.

  kast op maat gebouwd op een kantoortje

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob