Kast op Maat Laten Maken

Wilt u een kast op maat laten maken door een goede, betrouwbare meubelmaker? Stop met zoeken, Rob Sleegers kijkt samen met u naar de wensen en de mogelijkheden binnen uw interieur.

Wat voor kast u ook graag op maat wilt laten maken, wij kunnen het voor u verzorgen. Van een garderobekast op maat tot een keukenkast op maat. Alles kan volledig aan de hand van uw wensen worden geproduceerd.

Uiteraard voorzien wij u van professioneel advies. Voor het op maat laten maken van uw kast komen wij graag langs op locatie voor persoonlijk advies. Wij zijn u graag van dienst voor de volgende taken:

  • Ontwerp
  • Advies
  • Uitvoering

Bekijk Onze Kasten Op Maat Advies Op Locatie

De voordelen van een kast op maat

Kast Op MaatRob Sleegers is een meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in de bouw van interieurs. Een kast op maat laken maken heeft vele voordelen.

Allereerst heeft een maatkast precies de afmetingen die nodig zijn om deze perfect in uw kamer te laten passen.

Verder benut u alle beschikbare ruimte en staat dit mooi afwerkt in uw huis. Een kast op maat laten maken door ons betekent 100% maatwerk, uitgevoerd door vakmensen en passende prijzen.

Een maatkast die past bij uw interieur

Heeft u zelf al een idee om door ons een kast op maat te laten maken? Dit kunnen wij voor u realiseren! Ook als u nog geen duidelijk beeld heeft kunnen wij u adviseren en samen zullen we er altijd uit komen.

Naast een kast op maat laten maken kunnen wij nog diverse andere soorten kasten maken, zoals:

Voor al u vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten meubels.

Om u een persoonlijk advies op maat te geven, komen wij graag op locatie bekijken wat er mogelijk is binnen uw interieur.

Geef binnen een paar minuten uw wensen door  aan ons en vraag een offerte aan voor het maken van een kast op maat.
Vraag Offerte Aan