Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Maatkeukens

Maatkeukens zijn ideaal als u een keuken wilt die precies bij uw huis past. Hebt u een keuken met afwijkende afmetingen of wilt u gewoon een unieke keuken die aan al uw wensen voldoet? Bij een ervaren interieur bouwer als Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij maken wij de perfecte keuken op maat voor u. Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken. Neem direct contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak aan huis!

Voorbeelden maatwerk keukens

Afmetingen en materiaal volledig naar wens

Als uw keuken bepaalde afmetingen heeft waar een standaard keuken niet goed tot zijn recht komt, dan is een maatkeuken de ideale oplossing. Omdat wij alles zelf op maat maken zijn we niet gebonden aan de standaardmaten. Dit kan dus de breedte en diepte van uw keuken zijn, maar ook de hoogte, voor als iemand in de keuken wil staan die langer of korter is dan de gemiddelde Nederlander.

Alles is mogelijk met maatkeukens! U kunt uw creativiteit volledig er op los laten, of wij kunnen u adviseren over de ideale keuken op maat. Denk hierbij o.a. aan een eigen invulling van het keukenblad, de spoelbakken, inbouwapparatuur en kranen. Alles op maat gemaakt zodat dit aansluit bij uw smaak en wensen. Wij zijn niet gebonden aan vaste materialen. Wilt u graag dat uw keuken van een bepaalt materiaal is gemaakt? Wij kunnen het voor u regelen.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +16

  Maatkeukens door vakmensen

  Uw maatkeuken wordt gemaakt door echte vakmensen, die al jarenlang ervaring hebben en vele maatkeukens hebben afgeleverd aan hun tevreden eigenaren. Onze vakmensen hebben bovendien de juiste scholing om de hoogste kwaliteit te kunnen afleveren. Naast een vakdiploma meubelmakerij zijn onze specialisten ook gediplomeerde binnenhuisadviseurs en krijgen zij jaarlijkse bijscholing en training over de nieuwste keukenapparatuur.

  Om de beste inbouwkeuken af te leveren komen wij graag bij u langs om u te voorzien van persoonlijk advies en om de ruimte te bekijken. Hierdoor wordt de keuken zo gemaakt dat deze past bij de rest van uw interieur. Aan de hand van een duidelijke tekening krijgt u een goed beeld hoe uw droomkeuken er uit zal gaan zien. In onze moderne werkplaats zal vervolgens uw maatkeuken gemaakt worden en zodra deze af is uiteraard netjes bezorgd en geïnstalleerd.

  Ook kunt u rekenen op onze aftersales, mocht u achteraf nog vragen of opmerkingen hebben. Service staat bij ons voorop!

  Maatkeuken aanvragen

  Voor een maatkeuken bij u in huis kunt u contact met ons opnemen en wij maken snel een afspraak met u.

  Mogelijkheden bespreken