Een boekenkast op maat laten maken

U ziet uw boekenkast op maat al helemaal voor u. Dat lastige hoekje in de huiskamer waar nu een kastje staat wat totaal niet bij uw interieur past. Of wilt u een grote boekenkast die tegelijkertijd dient als een TV-meubel? Het kan allemaal bij Rob Sleegers. Als interieur meubelmaker leveren wij altijd de beste service en staat de wens van de klant voorop!

Direct meer weten? Neem contact op!

Contact

Niet alleen voor boeken

Bent u op zoek naar een multifunctionele boekenkast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij maken uw multifunctionele boekenkast op maat. Of u een boekenkast nou wilt gebruiken om er een waardevolle collectie kunst in te zetten of om een tv in te verwerken, dat is voor ons geen probleem. Een boekenkast kun je tegenwoordig voor vele soorten doeleinde gebruiken en ze dienen voor meer dan alleen je stoffige boeken te bewaren. Ook de indeling van de boekenkast kunt u zelf bepalen. Hierdoor is het mogelijk om de kast zo te bouwen dat u er niet alleen boeken in kunt opbergen maar bijvoorbeeld ook:

 • Een bepaald kunststuk tentoon te stellen
 • Het gebruiken als TV-meubel
 • Een kamer verdelen
 • Als bijzettafel gebruiken

Dit zijn een paar voorbeelden wat je met een boekenkast op maat kunt doen. De boekenkast wordt gemaakt om jouw wensen te vervullen.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Een boekenkast op maat laten maken welke past bij uw interieur

  De kast moet uiteraard wel passen bij de rest van het interieur. U kunt bij ons daarom een kast en het ontwerp hiervan volledig op maat laten maken. Bij ons heeft u keuze uit verschillende kwalitatief goede materialen, zoals: mdf dekkend gespoten in zijdemat, hoogglans gepolijst, hpl, fineer massief afgewerkt in blanke lak, beits kleuren en natuurolie.

  Doordat de boekenkast op maat gemaakt wordt kan deze worden aangepast aan het huidige interieur. Tijdens het eerste gesprek brengen wij gezamenlijk de wensen in kaart. Vervolgens werken wij dit uit in een duidelijke ontwerptekening. De klant staat voorop dus indien gewenst komen wij ook bij u thuis om een goed beeld te krijgen van de rest van het interieur.

  Grote inbouwkast met glazen deuren
  +4

  Wilt u ook een boekenkast naar wens?

  Vraag een vrijblijvende offerte aan. Als u een boekenkast op maat wilt of een andere kast op maat, neem dan contact met ons op. Wij komen snel bij u terug om een afspraak met u te maken en een op maat gemaakt plan samen te stellen.

  Vraag offerte aan

  U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0493 – 69 55 45.