Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Een boekenkast op maat laten maken

Een boekenkast is een onderschat meubelstuk in uw interieur, dus als u van plan bent om een boekenkast te plaatsen wilt u ook dat deze er goed uit ziet. Wellicht ziet u uw boekenkast al helemaal voor u. Dan is het slim om te kiezen voor een boekenkast op maat, want dan eindigt u ook met de boekenkast zoals u die wilt. Dat lastige hoekje in de huiskamer waar nu een kastje staat wat totaal niet bij uw interieur past. Of wilt u een grote boekenkast die tegelijkertijd dient als een TV-meubel? Het kan allemaal bij Rob Sleegers. Als interieur meubelmaker leveren wij altijd de beste service en staat de wens van de klant voorop! Wij komen graag met u in contact om al uw wensen over de boekenkast op maat aan te horen en hierop een passende oplossing voor te vinden.

Direct meer weten? Neem contact op!

Niet alleen voor boeken

Bent u op zoek naar een multifunctionele boekenkast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij maken uw multifunctionele boekenkast op maat. Of u een boekenkast nou wilt gebruiken om er een waardevolle collectie kunst in te zetten of om een tv in te verwerken, dat is voor ons geen probleem. Een boekenkast kunt u tegenwoordig voor vele soorten doeleinde gebruiken en ze dienen voor meer dan alleen uw stoffige boeken te bewaren. Ook de indeling kunt u zelf bepalen wanneer u kiest voor een boekenkast op maat. Hierdoor is het mogelijk om de kast zo te bouwen dat u er niet alleen boeken in kunt opbergen maar bijvoorbeeld ook:

 • Een bepaald kunststuk tentoon te stellen
 • Het gebruiken als TV-meubel
 • Een kamer verdelen
 • Als bijzettafel gebruiken

Dit zijn een paar voorbeelden wat u met een boekenkast op maat kunt doen. Bij Rob Sleegers wordt de boekenkast gemaakt om uw wensen te vervullen.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +4

  Een boekenkast op maat laten maken welke past bij uw interieur

  Het is belangrijk dat de boekenkast wel past bij de rest van het interieur. U kunt bij ons daarom een kast en het ontwerp hiervan volledig op maat laten maken. Bij ons heeft u keuze uit verschillende kwalitatief goede materialen, zoals: mdf dekkend gespoten in zijdemat, hoogglans gepolijst, hpl, fineer massief afgewerkt in blanke lak, beits kleuren en natuurolie.

  Doordat de boekenkast op maat gemaakt wordt, wordt deze niet alleen de juiste grootte maar zal deze ook gemaakt worden voor uw huidig interieur of wensen voor een nieuw interieur. Tijdens het eerste gesprek brengen wij gezamenlijk de wensen in kaart. Vervolgens werken wij dit uit in een duidelijke ontwerptekening. De klant staat voorop dus indien gewenst komen wij ook bij u thuis om een goed beeld te krijgen van de rest van het interieur.

  Verschillende soorten boekenkasten

  Uw woning is uniek en daarom volstaat niet altijd een standaard boekenkast die u in de winkel kunt kopen. Wij kunnen voor u elke soort boekenkast op maat maken. Heeft u een schuin dak? Wij bouwen een boekenkast op maat die perfect onder het schuine wand past. Een lege hoek in de kamer? Ook in een hoek van de kamer bouwen wij een boekenkast op maat. Tot slot zie je geregeld ook een TV meubel als boekenkast. Met deze soort boekenkast op maat gebruikt u de lege ruimte in uw woning perfect. Bovendien wordt de kamer ook een mooi geheel.

  Grote inbouwkast met glazen deuren

  Oog voor detail

  Alle planken, deuren en laden worden perfect afgewerkt in het materiaal wat u wenst. Wij maken altijd gebruik van kwalitatieve materialen zoals eiken, massief hout of sterk mdf. In onze werkplaats vervaardigen onze meubelmakers met aandacht alle onderdelen van de boekenkast op maat. Vervolgens monteren wij zeer zorgvuldig met oog voor detail de boekenkast inclusief alle planken, deuren en laden in uw woning. Zo wordt de boekenkast niet alleen op maat gemaakt, maar is deze ook veilig gemonteerd. Wilt u ook een maatwerk meubel in uw woning? Schakel de meubelmakers van Rob Sleegers Interieur in!

  Wat kost een maatwerk boekenkast?

  Op maat gemaakte boekenkasten variëren sterk in prijs afhankelijk van het ontwerp en gebruikte materialen. Wij kunnen echter wel aan de hand van uw wensen een goede prijsindicatie geven. Wilt u meer weten over de prijzen van een boekenkast op maat, dan adviseren we om een afspraak te maken met onze meubelmakers. Onze meubelmakers komen graag bij u langs op locatie om de ruimte in te meten en uw overige wensen te vertalen tot een prachtig design boekenkast.

  Boekenkast met veel bergruimte

  Het proces

  Het belangrijkste is dat u tevreden kunt zijn over de boekenkast op maat. Om ervoor te zorgen dat wij al uw wensen en mogelijkheden weten, komen wij graag bij u langs. Onze meubelmakers kunnen dan alvast de ruimte opmeten om vervolgens samen met u te bepalen hoe de boekenkast eruit moet komen te zien. Nadat alle wensen en mogelijkheden in kaart zijn gebracht, zal er een eerste design gemaakt worden waarmee we ook een offerte voor u op kunnen stellen. Zo weet u al snel hoe de boekenkast op maat er ongeveer uit komt te zien en hoe veel het kost om de boekenkast te laten maken. Na goedkeuring gaan we in onze werkplaats aan de slag om uw boekenkast te maken.

  Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen en de boekenkast is gebouwd, kan het gemonteerd worden in uw interieur. Met uiterste zorgvuldigheid monteren onze meubelmakers de maatwerk kast in uw interieur. En wanneer de boekenkast goed is gebouwd en gemonteerd, rest er nog maar één ding en dat is jarenlang genieten van uw prachtige interieur.

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Wanneer u kiest voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij, kiest u voor een meubelmaker die beschikt over jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond en daardoor weet Rob Sleegers wat er allemaal komt kijken bij het op maat maken van bijvoorbeeld boekenkasten.

  Wij weten als geen ander dat een meubel niet alleen de juiste stijl moet hebben zodat deze past binnen uw interieur, maar dat het ook van uiterst belang is dat de meubel op maat correct wordt gemaakt en geïnstalleerd. Dit om er voorkomen dat de meubel niet past of snel schade op loopt.

  Als u al duidelijk in beeld hebt hoe de boekenkast op maat eruit moet komen te zien, komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en een eerste design te maken. Maar ook als u nog geen duidelijk beeld heeft van hoe de meubel eruit moet komen te zien of als u met iemand wilt sparren over wat de juiste keuze is, kunt u bij ons terecht. Samen zullen we er uit komen en eindigt u met de boekenast op maat waar u naar zocht.

  Wilt u ook een boekenkast op maat?

  Wilt u ook een unieke boekenkast in uw woning? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten maatwerk interieur. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Een meubel naar wens is voor Rob Sleegers makkelijk te realiseren. Rob Sleegers is een meubel en interieurbouwer in Asten die in Brabant en omstreken opereert.

  U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 0493 – 69 55 45 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob