Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Interieur bouwer

Soms voldoen standaard meubels niet voor wat u in gedachten heeft voor uw winkel, kantoor of woonhuis. Bijvoorbeeld omdat de ruimte afwijkende afmetingen heeft, of omdat u iets in gedachten heeft wat u niet kunt vinden bij de meubelwinkel.

U wilt iets unieks, dat past bij uw bedrijfsuitstraling en/of persoonlijkheid. Met behulp van een interieur bouwer kunt u uw complete interieur aanpassen naar al uw wensen. Rob Sleegers heeft zich gespecialiseerd als interieur bouwer voor diverse ruimtes en wensen. Zo kunt u onder andere terecht voor interieurbouw in winkels en horeca.

Bekijk onze interieurbouw projecten

Interieur bouwer voor retailwinkels

Uw winkel moet zich onderscheiden van uw concurrenten, en daarbij hoort ook een uniek interieur voor een eigen uitstraling. Als interieur bouwer luisteren we goed naar uw wensen en zorgen wij dat uw interieur zo wordt gemaakt dat het past bij uw bedrijf en wat u wilt communiceren naar uw klanten. Interieur bouwer Rob Sleegers weet goed aan al uw wensen gehoor te geven.

Bovendien wordt de ruimte optimaal benut, zodat u het meeste haalt uit uw schapruimte en u vanaf de balie overzicht houdt op uw winkel. Zo kunt u uw klanten goed bedienen en het meeste rendement halen. Met behulp van een ervaren interieur bouwer haalt u het optimale uit uw pand.

Interieur bouwer voor bedrijven

Ook het interieur in uw kantoor verdient een optimale inrichting. Zo staan er geen meubels in de weg en kunt u comfortabel werken, klanten ontvangen, en heeft uw kantoor de professionele uitstraling die u wenst.

Als ervaren interieur bouwer kunnen wij u voorzien van het juiste advies, of uw eigen ideeën over uw interieur realiseren. Interieur bouwer Rob Sleegers staat u graag vrijblijvend te woord.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 26 beoordelingen

  +25

  Interieur bouwer voor particulieren

  Interieuw bouwer Rob Sleegers maakt ook voor particulieren volledige interieurs op maat. Hieronder vallen ook gedeeltelijke inrichtingen, waarbij wij als interieur bouwer aan de slag gaan met het bouwen en plaatsen van losstaande meubels.

  Denk hierbij aan een kledingkast op maatwandmeubel op maatTV meubel op maat, maar ook tafels, badkamermeubels en zelfs hele op maat gemaakte keukens. De diversiteit die wij aan meubels kunnen creëren is onze kracht en maakt dat wij in het verleden een veelvoud aan particulieren en bedrijven hebben kunnen helpen.

  Kastwand keuken

  Wilt u ook een uniek interieur op maat gemaakt door een specialist?

  Neem voor een ervaren interieur bouwer contact met ons op en wij maken met u een afspraak om uw interieur op maat te realiseren.

  Voor de beste interieur bouwer uit Nederland bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0493 – 69 55 45.

  Maak afspraak