De mooiste badkamermeubels op maat

Maak uw badkamer helemaal compleet met een uniek badkamermeubel op maat. De beschikbare ruimte op de badkamer wil men vaak goed benutten. Er is immers maar beperkt ruimte, aangezien de douche, toilet, wastafel en eventueel het bad ook aanwezig zijn. Om toch optimaal gebruik te maken van de overige ruimte is een badmeubel op maat een ideale oplossing. Rob Sleegers Interieur heeft ruime ervaring in het produceren en vervaardigen van maatwerk badmeubelen.

Uw wensen vertalen wij naar een prachtig badkamermeubel in de stijl waarvan u houdt. Alle uitvoeringen en materialen zijn mogelijk, ook met natuursteen, composiet bladen met keramische wasbakken en gegoten bladen met wasbakken uit een geheel. Kortom, voor een badmeubel op maat ben je bij Rob Sleegers Interieur aan het juiste adres.

De voordelen van een maatwerk badmeubel

Een maatwerk badmeubel heeft vele voordelen. Ten eerste biedt het maken van een badkamermeubel op maat veel mogelijkheden. U heeft een bepaalde stijl voor ogen en het huidig aanbod badkamermeubels sluiten daar niet op aan. De oplossing, creëer wat u zelf mooi vindt en laat een badkamermeubel op maat maken.

Daarnaast maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Zo creëert u gemakkelijk extra opbergruimte voor bijvoorbeeld de handdoeken en verzorgingsproducten. Uw badkamermeubel oogt daardoor opgeruimd en overzichtelijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak op locatie. Samen vertalen we uw wensen naar een prachtig maatwerk badmeubel.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  +3

  Soorten badmeubels op maat

  Badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. In principe zijn onze vakmensen in staat om alles naar wens te produceren. Of u nu een houtlook, massief hout of een andere look of kleur wenst, wij maken een badmeubel die perfect aansluit bij uw stijl badkamer. Bij Rob Sleegers Interieur kunt u altijd rekenen op deskundig advies op maat door een van onze adviseurs. Dit gesprek vindt bij u thuis plaats, zodat wij ook direct een goed beeld krijgen van de huidige situatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook alvast de afmetingen voor het toekomstige badmeubel in kaart brengen.

  Het proces

  Wij komen graag bij u langs om de wensen voor een maatwerk badkamermeubel te bespreken. Onze meubelmakers meten alvast de ruimte op en samen met u bepalen we hoe het badkamermeubel eruit komt te zien. Vervolgens zullen we een design en offerte voor u opstellen. Na goedkeuring gaan we in onze werkplaats aan de slag om uw badkamermeubel op maat te maken. Denk bijvoorbeeld aan het op maat maken van kastjes, wanden en laden.

  Alle voorbereidingen zijn getroffen en het meubelstuk kan gemonteerd worden in uw badkamer. Met uiterste zorgvuldigheid monteren onze meubelmakers het badkamermeubel in uw badkamer. Er rest nu nog maar één ding, jarenlang genieten van uw prachtige badkamer.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob