Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

De mooiste badkamermeubels op maat

Maak uw badkamer helemaal compleet met een uniek badkamermeubel op maat. De beschikbare ruimte op de badkamer wil men vaak goed benutten. Er is immers maar beperkt ruimte, aangezien de douche, toilet, wastafel en eventueel het bad ook aanwezig zijn. Om toch optimaal gebruik te maken van de overige ruimte is een badmeubel op maat een ideale oplossing. Rob Sleegers Interieur heeft ruime ervaring in het produceren en vervaardigen van maatwerk badmeubelen.

Uw wensen vertalen wij naar een prachtig badkamermeubel in de stijl waarvan u houdt in die past in uw badkamer. Alle uitvoeringen en materialen zijn mogelijk, zo kunt u onder andere kiezen uit een badmeubel op maat van natuursteen of composiet bladen met keramische wasbakken. Maar ook een badmeubel met gegoten bladen met wasbakken uit een geheel behoren tot de mogelijkheid bij Rob Sleegers. Kortom, voor een badmeubel op maat ben je bij Rob Sleegers Interieur aan het juiste adres.

De voordelen van een maatwerk badmeubel

Een maatwerk badmeubel heeft vele voordelen. Ten eerste biedt het maken van een badkamermeubel op maat veel mogelijkheden. U heeft een bepaalde stijl voor ogen en het huidig aanbod badkamermeubels sluiten daar niet op aan. De oplossing, creëer wat u zelf mooi vindt en laat een badkamermeubel op maat maken.

Daarnaast maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Zo creëert u gemakkelijk extra opbergruimte voor bijvoorbeeld de handdoeken en verzorgingsproducten. Uw badkamermeubel oogt daardoor opgeruimd en overzichtelijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak op locatie. Samen vertalen we uw wensen naar een prachtig maatwerk badmeubel.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 32 beoordelingen

  +3

  Soorten badmeubels op maat

  Badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. In principe zijn onze vakmensen in staat om alles naar wens te produceren. Of u nu een houtlook, massief hout of een andere look of kleur wenst, wij maken een badmeubel op maat en die perfect aansluit bij uw stijl badkamer. Bij Rob Sleegers Interieur kunt u altijd rekenen op deskundig advies op maat door een van onze adviseurs. Dit gesprek vindt bij u thuis plaats, zodat wij ook direct een goed beeld krijgen van de huidige situatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook alvast de afmetingen voor het toekomstige badmeubel in kaart brengen.

  Het proces

  Wij komen graag bij u langs om de wensen voor een maatwerk badkamermeubel te bespreken. Onze meubelmakers meten alvast de ruimte op en samen met u bepalen we hoe het badkamermeubel eruit komt te zien. Vervolgens zullen we een design en offerte voor u opstellen. Na goedkeuring gaan we in onze werkplaats aan de slag om uw badkamermeubel op maat te maken. Denk bijvoorbeeld aan het op maat maken van kastjes, wanden en laden.

  Alle voorbereidingen zijn getroffen en het meubelstuk kan gemonteerd worden in uw badkamer. Met uiterste zorgvuldigheid monteren onze meubelmakers het badkamermeubel in uw badkamer. Er rest nu nog maar één ding, jarenlang genieten van uw prachtige badkamer.

  badmeubels

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Wanneer u kiest voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij, kiest u voor een meubelmaken die beschikt over jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond en daardoor weet Rob Sleegers wat er allemaal komt kijken bij het op maat maken van badkamermeubels.

  Wij weten als geen anders dat het badmeubel niet alleen de juiste stijl heeft zodat deze past binnen uw badkamer, maar dan het ook van uiterst belang is dat de badkamermeubel op maat correct wordt gemaakt en geïnstalleerd. Dit om er voorkomen dat de meubel niet past of snel schade op loopt.

  Als u al duidelijk in beeld hebt hoe de badkamermeubel op maat eruit moet komen te zien, komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en een eerste design te maken. Maar ook als u nog geen duidelijk beeld hebt van wat u wilt als badkamermeubel of als u met iemand wilt sparren over wat de juiste keuze is, kunt u bij ons terecht. Samen zullen we er uit komen en eindigt u met de badmeubel op maat waar u naar zocht.

  Naast badmeubels op maat ook veel andere mogelijkheden

  U kunt bij Rob Sleegers terecht voor al uw meubels op maat, het maakt niet uit of het gaat om een badmeubel op maat of een andere meubel. Denk bijvoorbeeld aan een keuken op maat, een slaapkamerkast op maat of een tv meubel op maat. Benieuwd wat we voor u allemaal kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om erachter te komen hoe en met welke soort meubels op maat wij u kunnen helpen.

  Wilt u ook een badkamermeubel op maat?

  Dus bent u van plan om een badkamerkast op maat te laten maken? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten maatwerk interieur. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Een badmeubel naar wens is voor Rob Sleegers makkelijk te realiseren. Rob Sleegers is een meubel en interieurbouwer in Asten die in Brabant en omstreken opereert.

  U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 0493 – 69 55 45 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail naar Rob