Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Kantoor interieurbouw

Rob Sleegers is een meubelmaker in Brabant en omstreken, gespecialiseerd in het inrichten van kantoren. Op het gebied van interieurbouw maken wij alle vormen en stijlen voor uw bedrijf. Ook het voortraject van ontwerp verzorgen onze interieurbouwers.

Wij maken het mooiste interieur in de stijl van uw bedrijf. Alles kan op maat gemaakt worden en wij kunnen diverse materialen en kleuren aanbieden.

Kantoorinterieur gecreëerd met de beste materialen

Wij selecteren alleen maar de beste materialen voor de productie van uw nieuwe kantoorinrichting. Enkele voorbeelden van materialen die veelal gebruikt worden zijn:

 • MDF dekkend gespoten in zijdemat
 • Hoogglans gepolijst
 • HPL (High Pressure Laminate)
 • Fineer massief afgewerkt in blanke lak
 • Beitskleuren
 • Natuurolie

Rob Sleegers Interieurbouw maakt alles voor u naar wens. Onze interieurbouwers komen bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen door te spreken. Geen opdracht is voor ons te gek. Wij realiseren uw ideale kantoorpand of werkruimte.

Wilt u ideeën op doen voor uw kantoor of wilt u zien wat onze interieurbouwers al eens gemaakt hebben? Bekijk dan ook eens al onze verschillende projecten.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 34 beoordelingen

  Kantoor interieurbouw op maat gemaakt

  Voor verschillende bedrijven en kantoren plaatsen wij unieke op maat gemaakte werkruimtes. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in interieurbouw voor bedrijven en voorzien u graag van persoonlijk advies.

  Voor advies of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 0493 – 69 55 45.

  Vraag offerte aan