Garderobekast op maat door Rob Sleegers

Bent u op zoek naar een garderobekast op maat? Onze interieurmakers bouwen graag aan een garderobekast die volledig aan uw persoonlijke wensen voldoet. U kunt het design en de kleur van uw garderobekast op maat geheel zelf bepalen.

Rob Sleegers verzorgt het voor u. U kunt bij ons terecht voor het complete proces. Wij ontzorgen u op het gebied van:

 • Ontwerp
 • Advies
 • Uitvoering

Om ervoor te zorgen dat wij altijd het ontwerp kunnen maken wat u voor ogen heeft zorgen wij ervoor dat producten en materialen altijd direct te bestellen zijn. Een garderobekast op maat waarvan u de vormen en materialen zelf bepaalt is natuurlijk uniek. Bij Rob Sleegers zij de projecten zeer divers en kunt u de garderobekast van uw dromen laten bouwen. Neem direct contact op om de mogelijkheden van uw nieuwe garderobekast te inventariseren.

Bespreek De Mogelijkheden

Garderobekast op maat door Rob Sleegers

Graag komen wij bij u op locatie langs om te bekijken hoe de kledingkast op maat kan worden gemaakt in uw ruimte. Wij meten graag de ruimte op om vervolgens een ontwerp te maken zodat uw nieuwe kast precies wordt zoals u het wenst. Tevens stellen wij een offerte voor u op en bespreken we gelijk de mogelijkheden om uw product op maat te maken.

Onze gespecialiseerde vakmannen gaan met passie voor u aan de slag om al uw wensen te realiseren. Zo kunt u binnenkort genieten van uw originele garderobe kast op maat.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Wij verzorgen de uitvoering om uw ideeën te realiseren

  Wellicht heeft u zelf al een idee voor uw garderobekast op maat, wij denken graag met u mee en zetten onze ervaring in om gezamenlijk tot een mooi en degelijk resultaat te komen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze?

  Maak direct een afspraak en wij nemen ruim de tijd om u van dienst te zijn. Daarnaast adviseren wij om een blik te werpen in onze gerealiseerde projecten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden op het gebied van interieurbouw.

  Naast het maken van garderobekasten op maat kunt u ook bij Rob Sleegers terecht voor maatwerk badmeubels, haardmeubels, keukens en meer.

  Wij kijken graag met u naar een passende oplossing voor de indeling van uw garderobekast. Voor een advies op maat kunnen wij ook bij u langs komen. Wanneer komt het u uit?

  Advies Op Locatie