Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

De mooiste garderobekasten op maat

Bent u op zoek naar een garderobekast op maat? Dan zit u bij Rob Sleegers aan het juiste adres. De interieurmakers van Rob Sleegers bouwen namelijk graag een garderobekast die volledig aan uw persoonlijke wensen voldoet. Zo eindigt u niet alleen met een garderobekast op maat maar ook eentje die het design en de juiste kleur heeft zodat deze past in uw interieur. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, de interieurmakers van Rob Sleegers kunnen het voor u verzorgen. U kunt bij ons terecht voor het complete proces. Wij ontzorgen u op het gebied van ontwerp, advies en uitvoering. Zo eindigt u met de garderobekast op maat waar u op hoopte.

Om ervoor te zorgen dat wij altijd het ontwerp kunnen maken wat u voor ogen heeft, zorgen wij ervoor dat producten en materialen altijd direct te bestellen zijn. Een garderobekast op maat waarvan u de vormen en materialen zelf bepaalt is natuurlijk uniek. Bij Rob Sleegers zijn de projecten zeer divers en kunt u de garderobekast van uw dromen laten bouwen. Neem direct contact op om de mogelijkheden van uw nieuwe garderobekast op maat te inventariseren.

Bespreek De Mogelijkheden

De voordelen van een garderobekast op maat door Rob Sleegers

Een maatwerk garderobekast kent vele voordelen. Ten eerste biedt het maken van een garderobekast op maat veel mogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld een bepaalde stijl voor ogen en het huidige aanbod garderobekasten sluit daar niet op aan. De oplossing, creëer wat u zelf mooi vindt en laat een garderobekast op maat maken.

Naast het feit dat de garderobekast er precies uit komt te zien zoals u dat wilt, maakt u met een garderobekast op maat optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Zo creëert u gemakkelijk extra opbergruimte voor bijvoorbeeld jassen en schoenen. Uw garderobe oogt daardoor opgeruimd en overzichtelijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak op locatie. Samen vertalen we uw wensen naar een prachtig maatwerk garderobekast.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 32 beoordelingen

  Het proces

  Wij komen graag bij u langs om de wensen en de mogelijkheden voor een garderobekast op maat te bespreken. Onze meubelmakers meten alvast de ruimte op en samen met u bepalen we hoe de garderobekast eruit moet komen te zien. Vervolgens zullen we een design en een daarbij passende offerte voor u opstellen. Na goedkeuring gaan we in onze werkplaats aan de slag om uw garderobekast op maat en naar wens te maken.

  Alle voorbereidingen zijn getroffen en het meubelstuk kan gemonteerd worden bij u thuis. Wij weten als geen ander dat het project pas voorbij is wanneer de kast op de juiste manier gemonteerd is en daarom monteren onze meubelmakers de garderobekast met uiterste zorgvuldigheid in uw interieur. Wanneer de kast helemaal naar wens is en op de juiste manier gemonteerd is, rest er nog maar één ding: jarenlang genieten van uw prachtige garderobekast.

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Wanneer u kiest voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij, kiest u voor een meubelmaker die beschikt over jarenlange ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond en daardoor weten wij wat er allemaal komt kijken bij het op maat maken van bijvoorbeeld garderobekasten.

  Wij weten zeer goed dat de garderobekast niet alleen de juiste stijl heeft zodat deze past binnen uw interieur, maar dat het ook belangrijk is dat de garderobekast op maat correct en van de juiste materialen wordt gebouwd en geïnstalleerd. Dit om te voorkomen dat de kast niet past of snel schade oploopt.

  Heeft u duidelijk in beeld hoe de garderobekast op maat eruit moet komen te zien? Neem dan gerust contact met ons op om dit te bespreken en om een eerste design te maken. Heeft u nog geen duidelijk beeld hoe de garderobekast eruit moet komen te zien maar weet u wel dat u een garderobekast op maat wilt? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij nemen u mee in afgeronde projecten en vertellen u de mogelijkheden, zo komen we altijd tot een eerste design om vervolgens verder te kijken zodat u eindigt met de garderobekast op maat waar u naar zoekt.

  Naast garderobekasten op maat ook veel andere mogelijkheden

  U kunt bij Rob Sleegers terecht voor al uw meubels op maat, het maakt dus niet uit of het gaat om een garderobekast op maat of een andere meubel voor in uw interieur. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een keuken op maat, een slaapkamerkast op maat of een badkamermeubel op maat. Benieuwd wat we voor u allemaal kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag alles over wat wij doen en hoe wij u kunnen helpen.

  Wilt u ook een garderobekast op maat?

  Bent u van plan om Rob Sleegers in te schakelen om een garderobekast op maat te laten maken? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten maatwerk meubels. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Een garderobekast op maat en naar wens is voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij makkelijk te realiseren. Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij is een meubel- en interieurspecialist in Brabant en omstreken.

  U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 0493 – 69 55 45 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

  Advies Op Locatie