Maatwerk kasten

Werk opbergmeubel
Kastwand keuken

De ideale kast laat u profiteren van een ondenkbare hoeveelheid ruimte. Maatwerk kasten zorgen ervoor dat alle ruimte optimaal benut wordt. Bovendien kunt u specifieke wensen en eisen stellen aan uw eigen kledingkast, wandmeubel of inbouwkast op maat. Rob Sleegers realiseert maatwerk kasten voor zowel particulieren als bedrijven. Benieuwd hoeveel ruimte en sfeer dit in uw situatie kan opleveren?

Afspraak maken Offerte aanvragen

Maatwerk kasten in alle soorten en maten

Maatwerk kasten zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Deze kasten op maat hebben diverse voordelen. Rob Sleegers realiseert kasten exact met afmetingen die passen binnen uw kamer. U benut de ruimte optimaal en de kast wordt volledig afgewerkt, zodat deze goed aansluit op andere meubels. Qua design houden wij rekening met de rest van de meubels, zodat dit een mooi geheel vormt.

Heeft u zelf ideeën voor maatwerk kasten? Ook dat kunnen wij voor u realiseren! Als u nog geen concrete ideeën heeft, dan komen wij graag bij u langs voor persoonlijk advies op maat. Gezamenlijk komen wij tot een ontwerp dat aansluit op uw wensen. Wij werken uw ideeën uit tot een meubelstuk wat precies bij u past.

Kasten op maat realiseren

 

Voor het realiseren van kasten op maat komen wij bij u op locatie langs om de situatie te bekijken. Na het eerste gesprek maken wij een offerte en een ontwerp. Heeft u de voorkeur voor een afspraak op de zaak? Door middel van een presentatie en voorbeelden krijgt u een duidelijk beeld van de verschillende kasten die wij op maat kunnen realiseren.

Wij werken samen met diverse binnenhuisarchitecten en meubelzaken om een totaalproject op maat kunnen leveren. Voor onze kasten op maat hebben wij voorkeur voor hoogwaardige materialen al MDF, dekkend gespoten in zijdemat, hoogglans, hpl en fineer. Massief hout wordt voor de bouw van maatkasten afgewerkt in blanke lak, beitskleuren en natuurolie. Zo bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit maatwerk kasten!

Offerte aanvragen

Mogelijk heeft u zelf al een idee of ontwerp voor uw maatwerk kast? Wij denken graag met u mee om zo tot een mooi en tevreden resultaat te komen!

Maatwerk keukensMaatwerk interieurKledingkast op maatMaatkeukensInbouwkast op maatInbouwkeukens