Een schuine wandkast op maat gemaakt?

Schuine wanden kunnen bij het plaatsen van een reguliere kast zorgen voor heel veel loze ruimte, dat is natuurlijk zonde. Deze ruimte benutten met kastruimte is natuurlijk veel efficiënter. Voor een schuine wand kast is bijna nooit een standaard oplossing te vinden. Je kunt proberen zelf een kast in elkaar te timmeren maar je kunt het ook overlaten aan een professional. Meubelmakerij Rob Sleegers heeft jarenlange ervaring in het maken van alle soorten kasten en uiteraard ook een schuine wand kast is geen onbekend terrein voor ons. Wij kunnen verschillende soorten kasten maken en inrichten, wil jij een kledingkast schuine wand of liever een inloopkast bij een schuine wand. Geen probleem want wij kunnen het voor jou maken. Een kast onder een schuine wand voorzien van alle gemakken, dat is de garantie die je krijgt bij Rob Sleegers.

Wij bieden je alle keuzes die je maar kunt bedenken, zoals:

 • Kleur
 • Materiaal
 • Indeling
 • Laden en Deuren
 • Spiegels, verlichting en nog meer

Kortom wil jij een kast onder schuine wand plaatsen laat je dan vooral niet beperken door je fantasie en laat het over aan Rob Sleegers, meubelmaker en interieurbouwer uit Asten. Wij hebben de meerderheid van onze projecten in Noord-Brabant en Limburg, maar ook daarbuiten kunnen wij u wellicht goed helpen. Wil je na plaatsing van de schuine kastwand de kast een kleur geven? Schilder de wandkast gemakkelijk in iedere gewenste kleur met de verf van kleurenwaaier.nl. Op deze website vind je alle benodigdheden voor het lakken van een kast.

Contact

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  +4

  Wat kost een schuine wand kast?

  De kosten voor kast onder schuine wand op maat is een vraag die wij vaak krijgen van onze klanten. Uiteraard hangt dit af van de afmetingen, accessoires en kenmerken van de kast. Heb je al een idee van hoe de schuine wand kast er uit moet komen te zien of wil je liever een ontwerp door ons laten maken? In beide gevallen kunnen wij jou helpen, je krijgt van ons vooraf een offerte op maat zodat de kosten vooraf helder zijn. Omdat de kosten van veel factoren afhankelijk zijn is het voor ons onmogelijk om een richtprijs te geven zonder eerst meer informatie van jou te ontvangen.

   

  Inbouwkast ingebouwd in een kamertje