Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Nostalgische keuken

Van nostalgische keukens uit grootmoeders tijd tot moderne keukens met strakke lijnen en een gladde afwerking. Bij Rob Sleegers kunt u terecht voor een handgemaakte keuken en inbouwkeukens op maat die geheel afgestemd zijn op uw wensen.

Nostalgische keukens komen het beste tot hun recht als ze met de hand worden vervaardigd. Met een nostalgische keuken creëert u een centrale plek in huis waar iedereen graag aanschuift voor een smakelijk diner.

Bent u op zoek naar een betrouwbare meubelmaker die u helpt bij het installeren van een nostalgische keuken in Noord-Brabant en omstreken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een passend advies op maat.

Bekijk onze nostalgische keukens

Authentieke materialen en warme kleuren

In de nostalgische keukens van Rob Sleegers wordt op een slimme manier warme kleuren en authentieke nostalgische keukenaccessoires gecombineerd met moderne apparatuur. De tijdloze schoonheid van nostalgische keukens blijft zichtbaar behouden.

Elk onderdeel wordt door onze meubelmakerij met liefde vervaardigd en apparatuur en accessoires worden zorgvuldig op de hoogste kwaliteit geselecteerd. Wilt u nostalgische scharnieren waarbij echt op detail niveau wordt gekeken? Geen probleem. Zolang u, uw ideeën bij ons kenbaar maakt.

Door onze toewijding aan nostalgische keukens ervaart u elke dag de tastbare warmte die uw keuken tot een thuis maakt. Heeft u nog onbeantwoorde vragen over onze nostalgische keukens? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 29 beoordelingen

  +2

  Wat kenmerkt een nostalgische keuken? 

  Kenmerken van nostalgische keukens zijn natuurlijke materialen, zoals diverse- hout- en steensoorten. De natuurlijke materialen zorgen voor een warme en nostalgische uitstraling. Bij Rob Sleegers kunt u verschillende elementen aan uw nostalgische keuken toevoegen, waarmee u zelf de stijl van uw keuken kunt versterken.

  Bent u geïnteresseerd in nostalgische keukens of wilt u meer informatie over onze handgemaakte keukens? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Wij staan u graag te woord met deskundig advies om de mogelijkheden te bespreken om uw droomkeuken te realiseren. Gaat uw voorkeur uit naar een ander type keuken? Kijk gerust even rond op onze overzichtspagina voor keukens.

  Maak een afspraak

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Wanneer u kiest voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij, kiest u voor een meubelmaker die beschikt over jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond en daardoor weet Rob Sleegers wat er allemaal komt kijken bij maatwerk keukens en meubels, dus ook wanneer het aankomt op nostalgische keukens.

  Wij weten als geen ander dat het van uiterst belang is dat de nostalgische keuken correct wordt gemaakt en geïnstalleerd. Dit om er voorkomen dat de keuken niet past of snel schade op loopt.

  Als u al duidelijk in beeld hebt hoe de nostalgische keuken er precies uit moet komen te zien, komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en een eerste design te maken. Maar ook als u nog geen duidelijk beeld heeft van hoe de keuken eruit moet komen te zien of als u met iemand wilt praten over wat de juiste keuze is, kunt u bij ons terecht. Samen zullen we er uit komen en eindigt u met de nostalgische keuken waar u naar zocht.

  Wilt u ook een nostalgische keuken?

  Dus kiest u ervoor om een nostalgische keuken te laten bouwen en installeren in uw interieur? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij Rob Sleegers hebben we al honderden projecten succesvol mogen afronden, zo ook meerdere keukens op maat. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Een keuken naar wens is voor Rob Sleegers makkelijk te realiseren. Rob Sleegers is een meubel en interieur specialist die in Brabant en omstreken opereert.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Stuur een mail