Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Meubelmaker in regio Nuenen

Op zoek naar een meubelmaker in de buurt van Nuenen? Zoek niet verder! Onze meubelmakerij en werkplaats bevindt zich in het gezellige dorp Asten, slechts 25 minuten rijden van Nuenen. Onze team van meubelmakers en interieurbouwers werkt hard aan het creëren van prachtige, op maat gemaakte meubels.

Bij Rob Sleegers worden uw ideeën en wensen werkelijkheid. Onze professionele ontwerpers helpen u bij het vinden van de perfecte oplossing die aansluit bij uw wensen. Al onze meubels en interieurs worden met de hand gemaakt, waardoor elk stuk uniek is. Heeft u vragen of wensen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste materialen en oplossingen.

Werkwijze bij meubels op maat

Maatwerk meubelen zijn voor veel mensen ideaal. Denk bijvoorbeeld aan een schuine wand of hoek waar een maatwerk kast perfect tot zijn recht komt. Rob Sleegers Interieurbouw is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen en wij zijn dan ook in staat om alles te produceren, zoals keukens, badkamermeubels, haardmeubels en nog veel meer. Voordat wij aan de slag gaan met de productie van de maatwerkproducten weren we eerst samen met u een voorstel uit. We bespreken uw wensen, vertellen u over de mogelijkheden en geven vooraf duidelijk aan wat het gaat kosten. Zo hoeft u achteraf geen verrassingen te verwachten. Dat is wel zo prettig.

Benieuwd naar wat wij al gemaakt hebben voor klanten in Nuenen? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio, heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact op, geheel vrijblijvend uiteraard.

Portfolio op maat gemaakte meubels

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 32 beoordelingen

  +18

  Meer dan 20 jaar ervaring

  Al meer dan 20 jaar zijn wij bekend als de meubelmaker van Nuenen en omstreken. Wij hebben al vele meubelen en inrichtingen gemaakt waar we trots op zijn. Elke opdracht is voor ons een leuke nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar we vol enthousiasme mee aan de slag gaan. Plezier, kwaliteit en kennis zijn onze kernwaarden, waarvan wij vanuit deze kernwaarden elke uitdaging vol vertrouwen aangaan.

  Al onze meubels en inrichtingen worden geheel op maat gemaakt, wij adviseren u graag naar de mogelijkheden en de opties. Neem contact met ons op en wie weet, staat er binnenkort een prachtig maatwerk meubel van Rob Sleegers Interieur in uw woning.

  Woonkamer

  Wilt u ook een meubel laten maken?

  Dus bent u op zoek naar een meubelmaker in de regio van Nuenen die de meubel op maat kan maken en die de meubel kan installeren voor u? Dan zit u bij Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze, zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden bij Rob Sleegers. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zo kunnen wij u er alles over vertellen.

  Dus als u kiest om een meubel te laten maken, kies dan voor Rob Sleegers, de meubel en interieur specialist die in Nuenen en omstreken opereert.

  Maak afspraak