Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Meubels op maat projecten

Bent u op zoek naar nieuwe meubels in uw interieur, maar kunt u maar niet de juiste meubels vinden? Dan is het misschien tijd om te kijken naar meubels op maat. Wanneer u kiest voor meubels op maat hoeft u niet bang te zijn dat de meubels niet passen in uw interieur of dat ze te groot of te klein zijn. Wat uw wensen op het gebied van maatwerk meubels ook zijn, wij kunnen het voor u realiseren. Op deze manier kunt u zelf de ruimte inrichten zoals u dat wilt. Rob Sleegers bouwt uw meubel op maat!

Verschillende soorten meubels op maat

Het maakt niet uit welk meubelstuk u op maat wilt laten maken, bij Rob Sleegers kunt u terecht voor al uw meubels op maat. U kunt bij ons terecht voor meubels op maat variërend van een keuken op maat tot badkamermeubels op maat. Maar ook slaapkamerkasten en garderobekasten op maat behoren tot de mogelijkheden wanneer u kiest voor Rob Sleegers. Bent u benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om erachter te komen hoe en met welke soort meubels op maat wij u kunnen helpen.

Ook een meubel op maat?

Weet u zeker dat u een meubel op maat wilt? Schakel dan de interieurspecialisten van Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij in. Bij Rob Sleegers hebben ze jarenlange ervaring en hebben ze al honderden projecten succesvol afgerond. Bekijk hieronder een greep uit de meubel & keuken projecten die wij de afgelopen jaren hebben verzorgd! Benieuwd naar wij wij nog meer hebben gedaan? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag alles over wat wij in de afgelopen jaren al hebben mogen doen voor onze klanten.

Meubel op maat aanvragen

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 32 beoordelingen

  +4

  Het proces

  Om al uw wensen en mogelijkheden te bespreken voor meubels op maat, komen wij graag bij u langs. Onze meubelmakers meten alvast de ruimte op en samen met u bepalen we hoe het meubel eruit komt te zien. Vervolgens zal er een eerste design gemaakt worden waarmee we ook een offerte voor u op kunnen stellen. Zo weet u al snel hoe de meubel er ongeveer uit komt te zien en hoe veel het kost om de meubel op maat te laten maken. Na goedkeuring gaan we in onze werkplaats aan de slag om uw meubel op maat te maken.

  Wanneer alle voorbereidingen zijn getroffen en het meubelstuk is gebouwd, kan het gemonteerd worden in uw interieur. Met uiterste zorgvuldigheid monteren onze meubelmakers de maatwerk meubel in uw interieur. En wanneer de meubel goed is gebouwd en gemonteerd, rest er nog maar één ding en dat is jarenlang genieten van uw prachtige interieur.

  Meubelmaker die al honderden projecten uitvoerde

  Wanneer u kiest voor Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij, kiest u voor een meubelmaker die beschikt over jaren ervaring. Rob Sleegers heeft al honderden projecten succesvol afgerond en daardoor weet Rob Sleegers wat er allemaal komt kijken bij het op maat maken van meubels.

  Wij weten als geen ander dat een meubel niet alleen de juiste stijl moet hebben zodat deze past binnen uw interieur, maar dat het ook van uiterst belang is dat de meubel op maat correct wordt gemaakt en geïnstalleerd. Dit om er voorkomen dat de meubel niet past of snel schade op loopt.

  Als u al duidelijk in beeld hebt hoe de meubel op maat eruit moet komen te zien, komen wij graag met u in contact om dit te bespreken en een eerste design te maken. Maar ook als u nog geen duidelijk beeld heeft van hoe de meubel eruit moet komen te zien of als u met iemand wilt sparren over wat de juiste keuze is, kunt u bij ons terecht. Samen zullen we er uit komen en eindigt u met de meubel op maat waar u naar zocht.

  Wilt u ook een meubel op maat?

  Dus kiest u om maatwerk meubels te gaan gebruiken in uw interieur? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor inspiratie en onze werkwijze. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Rob Sleegers ontwerpt en bouwt voor u alle soorten maatwerk meubels. Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Een meubel naar wens is voor Rob Sleegers makkelijk te realiseren. Rob Sleegers is een meubel en interieur specialist die in Brabant en omstreken opereert.

  U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 0493 – 69 55 45 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

  Meubel op maat aanvragen