Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Meubelmaker gezocht

Heeft u altijd al naar een betrouwbare en professionele meubelmaker gezocht die voor u het ideale meubelstuk kan maken? Dan is Rob Sleegers uw partner bij uitstek. Onze meubelmakers maken graag uw meubels op maat. Van keukens tot kledingkasten en tv meubels, bij ons kunt u terecht als u zoekt naar kwaliteit en service.

Wij maken al onze meubels op maat en dus doen wij dat handgemaakt. Dit hoeft niet bij uitstek duur te zijn. Door onze jarenlange kennis en kunde, hebben wij een efficiënte werkwijze gecreëerd waar we al veel klanten tevreden mee hebben gemaakt. Onze meubelmakers bouwen voor in huis, maar ook voor hotels, restaurants en cafés.

Zoekt u een meubelmaker? Wij maken graag kennis met u.

Contact opnemen

Maatwerk service voor thuis of op kantoor

Ons maatwerk maakt ons werk uniek. Geen project is hetzelfde. Dat is voor ons een leuke uitdaging die we maar al te graag aan gaan.

Door onze maatwerk service hebben wij al veel ingewikkelde vraagstukken behandeld. Geen verzoek is ons dus te veel. Wij kunnen uiteraard persoonlijk bij u langskomen om de situatie te bekijken en u direct te voorzien van een advies.

Rob Sleegers geeft u graag persoonlijk advies voor elke meubel inrichting. Bent u op zoek naar een meubel voor uw keuken, woonkamer, badkamer, haard of een ander meubelstuk?

Onze meubelmakers maken het graag voor u op maat. Onze meubelmakers komen graag bij u op locatie om uw wensen door te spreken. Wij kunnen met diverse materialen, kleuren en patronen werken.

Zo zal uw meubelstuk eruit komen te zien zoals u wilt. Tevens zullen onze meubelmakers met u meedenken en u adviseren over de mogelijkheden en wat het beste bij uw interieur past.

Portfolio interieur

Portfolio meubels & keukens

Wij bieden voor elke meubel inrichtingen op maat.

Heeft u al even naar de juiste meubelmaker gezocht? Twijfelt u nog een beetje en wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op.

    Wilt u meer informatie of advies op locatie?

    Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    5

    Gebaseerd op 29 beoordelingen