Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Op zoek naar een Meubelmaker in Eindhoven?

Bent u op zoek naar een meubelmaker in de buurt van Eindhoven? Dan hoeft u niet verder te zoeken, op 15 minuten rijden van Eindhoven vindt u, in het prachtige Asten, vindt u onze ruime werkplaats. In onze werkplaats werken onze meubelmakers en interieurbouwers hard aan het maken van prachtige meubels.

Wij realiseren met de hand ontworpen en gemaakte meubels en interieurs. Bij ons worden uw ideeën en wensen werkelijkheid, samen met onze ontwerpers zorgen we dat wij de perfecte oplossing bieden welke aansluit op uw wensen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het kiezen van de juiste materialen en oplossingen. Bij Rob Sleegers meubelmaker zijn de mogelijkheden eindeloos.

Werkwijze bij meubels op maat

Wij maken van alles, kasten, keukens, badkamermeubels en nog veel meer meubels op maat. Voor alle maatwerkproducten werken we samen met u eerst een voorstel uit. We bespreken uw wensen, vertellen u over de mogelijkheden en geven u vooraf duidelijk aan wat het gaat kosten. Zo hoeft u achteraf geen verrassingen te verwachten, wel zo prettig.

Benieuwd naar wat wij al gemaakt hebben voor onze klanten? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio, heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact op, geheel vrijblijvend uiteraard.

Contact

Meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn wij bekend als de meubelmaker van Eindhoven en omstreken. In al deze jaren hebben wij meubels en inrichtingen gemaakt waar we trots op zijn. Elke opdracht is voor ons weer een nieuwe uitdaging, een uitdaging waar we ons maar al te graag aan wagen. Plezier, kwaliteit, ervaring en kennis zijn onze kernwaarden, vanuit deze kernwaarden doen pakken wij elke uitdaging voor vertrouwen aan.

Al onze meubels en inrichtingen worden geheel op maat gemaakt, wij adviseren u graag naar de mogelijkheden en de opties. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij alles al een keer voorbij zien komen. Geen vraag is te gek voor ons.

Maak afspraak

    Wilt u meer informatie of advies op locatie?

    Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    5

    Gebaseerd op 34 beoordelingen