Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Op zoek naar een interieurbouwer in regio Veldhoven?

Bent u op zoek naar een interieurbouwer in Veldhoven e.o? Bij Rob Sleegers Interieurbouw bent u aan het goede adres. Onze meubelmakers en interieurontwerpers komen graag eens bij u thuis in Veldhoven om de mogelijkheden voor een maatwerk meubel te bespreken. Uw wensen vertalen we naar een prachtig meubelstuk of keuken op maat.

Bij ons worden uw ideeën en wensen werkelijkheid. Samen met onze professionele ontwerpers zorgen wij voor de perfecte oplossing die aansluit op uw woonwensen. Alle meubels en keukens realiseren wij met de hand en dat resulteert in een one-of-a-kind interieur. Heeft u vragen of wensen? Neem dan contact met ons op.

Werkwijze bij meubels op maat

Met een maatwerk meubel gebruikt u de beschikbare ruimte in uw woning optimaal. Denk bijvoorbeeld aan een schuine wand op de bovenverdieping of een hoek in de woonkamer waar een maatwerk kast ingebouwd kan worden. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en voorzien iedere ruimte in uw woning van een perfect meubelstuk. Met meer dan twintig jaar ervaring en honderden gerealiseerde projecten hebben we voldoende ervaring in huis om voor u een maatwerk keuken, badkamermeubel op maat of een prachtig haardmeubel als tv meubel te realiseren. Bent u woonachtig in Veldhoven en bent u op zoek naar een interieurbouwer? We komen graag eens bij u langs om uw wensen te bespreken. Hierdoor heeft u direct een duidelijk beeld van de mogelijkheden en bijhorende investering van het maatwerk meubelstuk. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Benieuwd wat wij gemaakt hebben voor klanten in Veldhoven? Neem dan eens een kijkje in onze portfolio. Heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op, geheel vrijblijvend uiteraard.

Meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn wij werkzaam als interieurbouwer in Veldhoven en omstreken. Wij hebben vele meubels en inrichtingen gemaakt waar we trots op zijn. Elke opdracht is voor ons een leuke nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar we vol enthousiasme mee aan de slag gaan. Plezier, kwaliteit en kennis zijn onze kernwaarden, waarvan wij vanuit deze kernwaarden elke uitdaging vol vertrouwen aangaan.

Al onze meubels en inrichtingen worden geheel op maat gemaakt, wij adviseren u graag naar de mogelijkheden en de opties. Neem contact met ons op en wie weet, staat er binnenkort een prachtig maatwerk meubel of keuken van Rob Sleegers Interieur in uw woning in Veldhoven.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 32 beoordelingen

  +10