Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Op zoek naar een interieurbouwer in regio Helmond?

Bent u op zoek naar een meubelmaker in de buurt van Helmond? Zoek dan niet verder. Op slechts 15 minuten van Helmond, in het gezellige dorp Asten, vindt u onze ruime werkplaats en meubelmakerij. Onze meubelmakers en interieurontwerpers werken hard in deze werkplaats om prachtige, unieke meubelstukken te creëren waar u zeker van zult houden! Bij Rob Sleegers Interieurbouw kunt u terecht voor uw nieuwe meubels of keuken op maat.

Bij ons worden uw ideeën en wensen werkelijkheid. Samen met onze professionele ontwerpers zorgen wij voor de perfecte oplossing die aansluit op uw woonwensen. Alle meubels en keukens realiseren wij met de hand en dat resulteert in een one-of-a-kind interieur. Heeft u vragen of wensen? Neem dan contact met ons op.

Werkwijze bij meubels op maat

Op maat gemaakte meubels zijn voor verschillende woningen ideaal. Denk bijvoorbeeld aan een hoek in de woonkamer of een schuine wand op de slaapkamer waar een kast op maat ingebouwd kan worden. Rob Sleegers Interieurbouw is gespecialiseerd in maatwerk en wij zijn in staat om elke ruimte in uw woning te voorzien van een perfect meubelstuk. U bent bij ons aan het juiste adres voor maatwerk keukens, badkamermeubels, haardmeubels en meer. Geen uitdaging is voor ons te gek. We komen graag eens bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Eventueel meten we alvast de formaten in uw woning zodat we een accuraat en goede calculatie kunnen maken. U heeft voorafgaand duidelijk een beeld van de investering van het maatwerk meubelstuk. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Dat is wel zo prettig.

Benieuwd wat wij gemaakt hebben voor klanten in Helmond? Neem eens een kijkje in onze portfolio, heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact op, geheel vrijblijvend uiteraard.

Meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn wij werkzaam als interieurbouwer in Helmond en omstreken. Wij hebben vele meubels en inrichtingen gemaakt waar we trots op zijn. Elke opdracht is voor ons een leuke nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar we vol enthousiasme mee aan de slag gaan. Plezier, kwaliteit en kennis zijn onze kernwaarden, waarvan wij vanuit deze kernwaarden elke uitdaging vol vertrouwen aangaan.

Al onze meubels en inrichtingen worden geheel op maat gemaakt, wij adviseren u graag naar de mogelijkheden en de opties. Neem contact met ons op en wie weet, staat er binnenkort een prachtig maatwerk meubel of keuken van Rob Sleegers Interieur in uw woning in Helmond.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 32 beoordelingen

  +10