Keukens

Keuken op maat gemaakt?

Een greeploze keuken uit een catalogus mag dan wel mooi zijn, maar past niet in elk huis. Als dit voor uw situatie ook geldt, is een handgemaakte keuken op maat gemaakt de juiste oplossing. Rob Sleegers biedt deze handgemaakte keukens, maatkeukens en inbouwkeukens als meubelmakerij. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten precies wat ervoor nodig om goede maatkeukens te bouwen en wat goed is voor uw interieur.

Keuken interieurbouw

Keuken interieurbouw is een vak apart. Onze vakmensen worden jaarlijks geschoold in de nieuwste keuken apparatuur en maatkeukens en hebben bovendien vakdiploma’s voor meubelmaker, keuken interieur bouw  en als binnenhuisadviseur. Hierdoor hebben onze specialisten alles in huis om uw op maat gemaakte keuken naadloos aan te laten sluiten bij uw keukeninterieur en huiskamer interieurbouw.

Overzicht van keukens op maat

Maatkeukens kunnen greep loos zijn, maar ook van andere designs bij Rob Sleegers vindt u altijd uw eigen hand gemaakte  keuken ingebouwd door een keukeninterieur bouwer. Op deze pagina vind u een kleine greep uit het portfolio van Rob Sleegers. Maatkeukens voor ieders wil wat. Klik op een afbeelding om in te zoomen.

Onze klanten zochten ook op:

KEUKENLOODSn