Keukens op maat laten maken in Brabant en omgeving

Een greeploze keuken uit een catalogus mag dan wel mooi zijn, maar past niet in elk huis. Als dit voor uw situatie ook geldt, is een handgemaakte keuken die op maat is gemaakt de juiste oplossing. Zoals u hier later op de pagina kunt zien is elke keuken die u op maat wil laten maken anders. Elk keuken ontwerp is een mix van verschillende materialen, stijlen en elementen.

Kiest u voor een complete keuken op maat? Wilt u daar een kookeiland aan toevoegen?  Of wilt u een keuken op maat laten installeren in een nostalgische boerderijstijl?

De mogelijkheden lopen uiteen en zijn prima te realiseren. Belangrijk is natuurlijk dat we daarbij de prijs-kwaliteit verhouding goed in de gaten houden. Alles in overleg en op uw wensen gebaseerd, dat is wat we bij Rob Sleegers interieur en meubelmakerij hoog in het vaandel hebben staan.

Rob Sleegers geeft u alle ruimte om een keuze te maken uit:

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten precies wat ervoor nodig om goede maatkeukens te bouwen en wat goed is voor uw interieur. Om u een klein beetje op weg te helpen en te inspireren hebben we hieronder een greep uit onze projecten klaarstaan, waarbij keukens op maat zijn gemaakt in alle soorten en maten.

Het gaat hierbij om keuken installaties die zowel zijn gerealiseerd bij particulieren als ook bij bedrijven.

Meubel op maat aanvragen

Wilt u meer informatie of advies op locatie?

Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

+21

Keuken interieurbouw

Keuken interieurbouw is een vak apart. Wij vinden het erg belangrijk dat het personeel op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen. Onze vakmensen worden jaarlijks geschoold in de nieuwste keuken apparatuur en maatkeukens.

Onze medewerkers hebben vakdiploma’s voor:

  • meubelmaker
  • keuken interieur bouw
  • binnenhuisadviseur.

Hierdoor hebben onze specialisten alles in huis om uw op maat gemaakte keuken naadloos aan te laten sluiten bij uw keukeninterieur en huiskamer interieurbouw.

Vind hier uw keuken op maat

Maatkeukens kunnen greeploos zijn, maar ook van andere designs bij Rob Sleegers vindt u altijd uw eigen hand gemaakte keuken ingebouwd door een keukeninterieurbouwer. Op deze pagina vind u een kleine greep uit het portfolio van Rob Sleegers. Maatkeukens voor ieders wil wat.

Meubel op maat aanvragen