Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk x

Op zoek naar een interieurbouwer in regio Uden?

Bent u op zoek naar een ervaren en kundige interieurbouwer in Uden? Zoek niet verder! De ruime werkplaats en meubelmakerij van Rob Sleegers Interieurbouw ligt op veertig minuten rijden van Uden. Onze meubelmakers en interieurbouwers werken in onze werkplaats aan de mooiste maatwerk meubels. Wij treffen alle voorbereidingen in onze werkplaats. Vervolgens installeren en bouwen wij de meubel op maat bij u thuis in Uden.

Uw ideeën en wensen worden werkelijkheid bij Rob Sleegers. Wij zorgen samen met onze professionele ontwerpers voor de perfecte oplossing die aansluit op uw behoeften en wensen. De meubels en interieurs realiseren wij met de hand en dat resulteert in een one-of-a-kind meubelstuk. Heeft u vragen of wilt u ook een kwalitatief interieurbouw bij u in Uden? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Werkwijze bij meubels op maat

Maatwerk meubelen zijn geschikt voor veel huishoudens. heeft u bijvoorbeeld. een schuine wand of hoek? Daar komt een maatwerk kast perfect tot zijn recht. Rob Sleegers Interieurbouw is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen en wij zijn dan ook in staat om alles te produceren, zoals keukens, badkamermeubels, haardmeubels en nog veel meer. Voordat wij aan de slag gaan met de productie van de maatwerkproducten werken we eerst samen met u een voorstel uit. We bespreken uw wensen, vertellen u over de mogelijkheden en geven vooraf duidelijk aan wat het gaat kosten. Zo hoeft u achteraf geen verrassingen te verwachten. Dat is wel zo prettig.

Benieuwd naar de interieurs die wij gebouwd voor onze klanten in Uden? Neem eens een kijkje in onze portfolio, heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact op, geheel vrijblijvend uiteraard.

Meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar staan wij bekend als de interieurbouwer van Uden en omstreken. Wij hebben al vele meubelen en inrichtingen gemaakt waar we trots op zijn. Elke opdracht is voor ons een leuke nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar we vol enthousiasme mee aan de slag gaan. Plezier, kwaliteit en kennis zijn onze kernwaarden, waarvan wij vanuit deze kernwaarden elke uitdaging vol vertrouwen aangaan.

Al onze meubels en inrichtingen worden geheel op maat gemaakt, wij adviseren u graag naar de mogelijkheden en de opties. Neem contact met ons op en wie weet, staat er binnenkort een prachtig maatwerk meubel van Rob Sleegers Interieur in uw woning.

  Wilt u meer informatie of advies op locatie?

  Om u een passend en eerlijk advies te geven, komen wij uw locatie graag bekijken. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  5

  Gebaseerd op 34 beoordelingen

  +22