Handgemaakte keuken

Kast in nis
rustiek eiken
Compacte keuken mat

Kaderdeureen
Kastwand
Fornuis met schouw

Eiland rustiek eiken
Led verlichting onder blad
Voorzijde eiland
Wand gefineerd en eiland
Koof met verlichting
Graniet blad

Een handgemaakte keuken van kwaliteit en volledig op maat, dat is waar u bij Rob Sleegers voor terecht kunt. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten precies op maat gemaakte keukens te bouwen die geheel aansluiten binnen de rest van uw interieur. Een handgemaakte keuken van Rob Sleegers is altijd uniek en heeft een sterk persoonlijk karakter. Bovendien zijn de mogelijkheden om uw keuken op maat te maken bij Rob Sleegers onbeperkt. U kunt zelf uw handgemaakte keuken samenstellen, zoals de keukenaccessoires, kleuren en het inbouwapparatuur. Bent u benieuwd naar de oneindige mogelijkheden om uw droom keuken te realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord met professioneel advies.

Bekijk onze handgemaakte keukens Mogelijkheden bespreken

Een handgemaakte keuken volledig op maat

Op maat gemaakte keukens hebben ieder een eigen identiteit en persoonlijk karakter. U kunt uw handgemaakte keuken indelen naar eigen wens, zoals landelijk, modern, klassiek of misschien een combinatie van deze stijlen. Bepaalde handgemaakte keukens, komen het best tot hun recht als ze met de hand zijn vervaardigd, zoals nostalgische of landelijke keukens. Wij maken op maat gemaakte keukens naar uw eigen smaak. Wilt u net even een andere keuken dan de rest en heeft u zelf al ideeën om uw keuken op maat te laten maken? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze professionele keukenadviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Het voordeel van een maatkeuken is dat afmetingen en materialen volledig naar wens kunnen worden aangegeven. Vrijwel alles is aan ta passen en daarom kunt u de meest gave keukens zelf creëren. Wij zijn niet gebonden aan standaard materialen en dus kunt u altijd uw persoonlijke wensen met ons delen.

Waarom u kiest voor Rob Sleegers

Rob Sleegers is gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen en installeren van op maat gemaakte keukens. Onze vakbekwame ambachtslieden zijn in staat in elke ruimte een unieke handgemaakte keuken te verzorgen. Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk onze portfolio voor inspiratie om uw eigen droomkeuken te realiseren. Heeft u al een idee hoe u uw keuken zou willen inrichten of bent u benieuwd naar de verschillende keukenstijlen, materialen en keukenapparatuur? Maak vrijblijvend een afspraak. Onze adviseurs staan u graag te woord over de mogelijkheden.

Maak afspraak