Het resultaat mag er zijn! En voor een faire prijs

Een keuken laten ontwerpen en maken bij Rob Sleegers Meubelmakerij is een zeer klantvriendelijk en ontspannen proces.>>

Rob is een vakman die goed luistert naar zijn klant en open staat voor eigen ideeën van die klant. Wij lieten in 2015 een grote keuken ontwerpen voor een ruimte die nog gemaakt moest worden. Dat is heel lastig. Maar doordat Rob tekeningen creëerde vanuit verschillende aanzichten konden we ons een goede voorstelling maken. En Rob werd nooit ongeduldig als we toch nog weer een kleine wijziging hadden. Hij liet zelfs een proefdeurtje maken omdat wij een geverfd uitstraling wilden in plaatst van gespoten. En het resultaat mag er zijn! En voor een faire prijs. Rob heeft ons laten zien dat een maatwerk keuken niet duurder hoeft te zijn als een fabriekskeuken, maar dan wel met alle details afgestemd op onze wensen.

Bianca Moonen